Slovan nestačil na Brno, extraligistom sa v príprave nedarilo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan nestačil na Brno, extraligistom sa v príprave nedarilo

Ani brankár Coreau nestačil na strelcov Kométy.
Ani brankár Coreau nestačil na strelcov Kométy.Profimedia
Hokejisti Slovana Bratislava podľahli vo štvrtkovom prípravnom zápase na domácom ľade Komete Brno 2:6. Po jednom presnom zásahu zaznamenali v drese hostí slovenskí útočníci Kristián Pospíšil (27) a Andrej Kollár (23). Hráči HK Nitra zvíťazili na ľade VHK ROBE Vsetín 3:2.

HC Slovan Bratislava – HC Kometa Brno 2:6

"Belasí" po dvoch prehrách vo Švajčiarsku s Fibourgom a v Taliansku s Bolzanom privítali na domácom ľade Brno. V zostave súpera sa predstavili aj Cingeľ či Ďaloga. Pospíšil okrem gólu pridal dve asistencie. Slovan sa presadil v druhej tretine, ale dvomi gólmi prakticky iba korigoval nepriaznivý vývoj. 

VHK ROBE Vsetín – HK Nitra 2:3

V priebehu dvoch dní si Nitrania poradili aj s druhým českým súperom po sebe. Najskôr uspeli s Jihlavou a vo štvrtok zdolali aj Vsetín. Bola to ich štvrtá výhra v šiestom prípravnom vystúpení.

MHk 32. Liptovský Mikuláš – Vlci Žilina 2:4

Liptáci dvakrát viedli. Skóre otváral Reway, na 2:1 vracal vedenie domácim Tkáč. Ale ani to im na víťazstvo nestačilo. Účastník Tipos SHL ligy predviedol v tretej tretine trojgólový obrat.

HKM Zvolen – HC RT TORAX Poruba 3:4 po sn

Aj Zvolenčania dvakrát viedli, ale súperovi dovolili vyrovnať a nakoniec vyhrať po samostatných nájazdoch. Obaja sa stretli po druhý raz. Pred týždňom uspel Zvolen, ktorý prehral po troch víťazných zápasoch v rade.

HK Dukla Trenčín – PSG Berani Zlín 2:5

Hokejisti Zlína prerušili Trenčanom dvojzápasovú sériu výhier. Víťazstvo si vybojovali v prostrednej časti, v ktorej strelili tri góly a dostali sa do vedenia. V tretej tretine si výhru poistili dvomi gólmi.

LHK Jestřábi Prostějov – HC´05 Banská Bystrica 5:2

Banskobystričania druhého českého súpera v príprave neporazili. Nenadviazali ani na dva predchádzajúce dve víťazné stretnutia. Pripísali si v piatom vystúpení tretiu prehru.