Považania spečatili postup do semifinále. Dubnica si vybojovala domáci mečbal

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Považania spečatili postup do semifinále. Dubnica si vybojovala domáci mečbal

Dubnica si vybojovala mečbal.
Dubnica si vybojovala mečbal.HC Topoľčany/Niková foto
Hokejisti HK ‘95 Považská Bystrica postúpili do semifinále Slovenskej hokejovej ligy. Považania zvíťazili vo štvrtkovom 5. zápase série hranej na štyri víťazné stretnutia nad Skalicou 6:2. Vedenia v sérii 3:2 sa ujali hráči TSS GROUP Dubnica, ktorí zdolali Topoľčany na ich ľade 4:2 a o postupe môžu rozhodnúť v sobotu pred domácimi priaznivcami.

Považská Bystrica - Skalica 6:2

Už v prvej tretine nenechali Považania nič na náhodu a tromi gólmi v rozmedzí od ôsmej do štrnástej minúty viedli rozdielom triedy. V prostrednej časti sa hralo bez gólov, no do tej poslednej vstúpili lepšie hostia, keď dokázali znížiť vďaka Šandorovi.

Gólový film.
Gólový film.Flashscore

O päť minút neskôr Zaťko vrátil trojgólové vedenie domácim. Šátek využil na opačnej strane presilovku, ale zo strany Skalice to bolo všetko. V záverečnej päťminútovke pridal po troch asistenciách presný zásah Tománek a rezultát uzavrel Rufati.

/konečný stav série: 4:1, P. Bystrica postúpila do semifinále/

Topoľčany - Dubnica 2:4

Po bezgólovej tretine predviedli trojgólovú "smrsť" Dubničania v prostrednej časti. V jej závere reagoval z presilovky Shakhvorostov. Dvadsaťosemročný hokejista svojím druhým presným zásahom znížil na rozdiel gólu, ale minútu a pol pred záverečnou sirénou rozhodol hosťujúci Hovorka. Dubnica druhým triumfom v rade získala pred domácim duelom postupový mečbal.

Vzájomné strety.
Vzájomné strety.Flashscore

/stav série: 2:3/