Dobré správy ohľadom Bučeka, v hre príchod útočníka. Vymení Nitra Slováka do Košíc?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dobré správy ohľadom Bučeka, v hre príchod útočníka. Vymení Nitra Slováka do Košíc?
Ako sa ešte posilní Nitra?
Ako sa ešte posilní Nitra?TASR
Pred koncom blížiaceho sa prestupového obdobia sa ešte snaží posilniť aj HK Nitra. V rozhovore pre klubový web to povedal manažér Tomáš Chrenko.

Pod Zoborom chcú vylepšiť svoje útočné formácie, čo momentálne vyzerá ako reálna možnosť, keďže klub rokuje s jedným ofenzívnym hráčom. Takisto je otvorená budúcnosť Mareka Slováka, ten hosťuje v Košiciach. "Riešime s Košicami otvorenú otázku Mareka Slováka, v hre je výmena za jedného útočníka a ešte sa snažíme o ďalšie meno do útoku. Verím, že sa nám to podarí," povedal Chrenko pre klubový web.

Dobré správy prichádzajú ohľadom Samuela Bučeka. Najproduktívnejší hráč Tipos Extraligy totiž pre zranenie vynechal reprezentačný zraz. "Od pondelka už trénoval naplno. Teší ma, že takisto Mikko Kousa sa dal dokopy. Zdravotne sa cíti dobre, teraz to bude otázka pár tréningov, možno dvoch-troch zápasov. Musí sa dostať do kondície. Je to nesmierne šikovný hokejista, veľmi skúsený. Dovolím si povedať, že hráč Mikkovho formátu nám citeľne chýbal," pokračoval.

Program Nitry do konca základnej časti.
Program Nitry do konca základnej časti.Flashscore

Nedávno z Nitry do Sparty Praha odišiel Stephen Harper, čo Chrenka rozhodne neteší. "V prvom rade nie sme z toho šťastní, že Česi si u nás kedykoľvek zalovia. Najprv sme neboli naklonení Stephena pustiť, ale dostal veľmi lukratívnu ponuku, navyše z atraktívneho mesta. Aj po pár dňoch od tej ponuky prejavoval eminentný záujem odísť. Nakoniec sme sa rozhodli so Spartou rokovať," prezradil.

"Uvoľnili sme ho za finančnú kompenzáciu. Mali sme obavu aj z našej strany, nechceli sme si nechať hráča, ktorý by potom prejavoval svoju nespokojnosť v kabíne. Nechceli sme narušiť chémiu v tíme. Preto sme ho uvoľnili a popriali mu všetko dobré," nechal sa počuť.