Môj dom, môj hrad. Zatiaľ vyhrávajú len domáce tímy, Košice vyrovnali semifinálovú sériu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Môj dom, môj hrad. Zatiaľ vyhrávajú len domáce tímy, Košice vyrovnali semifinálovú sériu
Košice, rovnako ako Spišská, vyhrali oba semifinálové stretnutia.
Košice, rovnako ako Spišská, vyhrali oba semifinálové stretnutia.TASR
Hokejisti HC Košice zvíťazili nad HK Spišská Nová Ves 4:2 vo štvrtom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy. V sérii hranej na štyri víťazstvá vyrovnali na 2:2. Piaty duel je na programe v piatok od 18:30 v Spišskej Novej Vsi.

Košice - Spišská Nová Ves 4:2

/stav série 2:2/

Lepší vstup do zápasu mali hostia, ktorí najskôr úspešne čelili viacerým šanciam Košičanov a v 8. minúte gólovo udreli, keď Burgess prestrelil brankára Janusa - 0:1. Ich náskok však trval iba 126 sekúnd, keďže Mikúš už po 13 sekundách využil prvú presilovku domácich - 1:1.

Oceliari išli do vedenia v 17. minúte po tom, čo Fejes zakončil únik dvoch proti jednému. V závere druhej časti skóroval aj košický kapitán Chovan, keď využil presilovku a upravil na 3:1. Košičania v záverečnej časti aktívne bránili dvojgólový náskok, no snaha Spišiakov napokon priniesla efekt.

V 56. minúte zdramatizoval zápas Majdan, ktorý zblízka prekonal Janusa - 3:2. Spišiaci sa pokúsili vyrovnať aj v pomerne dlhej hre bez brankára, ale gól padol na opačnej strane, keď päť sekúnd pred koncom zápasu skóroval Fejes.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore