Nitru trápia zranenia, musela spraviť zmeny. Slovák sa vrátil z Nemecka predčasne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nitru trápia zranenia, musela spraviť zmeny. Slovák sa vrátil z Nemecka predčasne
Nitra má v mužstve viacero zranení.
Nitra má v mužstve viacero zranení.TASR
Hokejisti Nitry v Tipos Extralige po dobrom období prehrali tri z posledných štyroch zápasov a navyše ich trápia zdravotné problémy, pre ktoré chýba viacero hráčov.

Viac svetla priniesol v rozhovore pre klubový web český tréner Antonín Stavjaňa, ktorý naďalej nemôže pri skladaní zostavy počítať s niekoľkými oporami.

"Situácia okolo brankára Aittokallia je momentálne rovnaká. Chytať nemôže a podľa diagnózy nemáme šancu určiť dĺžku výpadku. Naopak, Kašík sa vyliečil a je znova pripravený ísť do zápasu. Mezei je stále zranený, hoci už korčuľuje na ľade. Na zápas to ešte nebude. Gajdoš ma narazenú tvár, ale našťastie je to v takom stave, že hrať by mal. Mladého Valenta sme uvoľnili s osemnástkou na turnaj do Kanady, na čo sme zareagovali povolaním Pánika z Topoľčian," prezradil.

Posledných sedem zápasov Nitry.
Posledných sedem zápasov Nitry.Flashscore

K dispozícii nie je ani fínsky obranca Kousa"Osobne si momentálne myslím, že Kousa do Vianoc nebude k dispozícii, Aittokallio je otázny. Hrnka by mohol začať trénovať, ale tiež to nevidím jednoznačne. A stále absentuje aj Pobežal, ktorý ešte ani nedal dole ortézu. Uvidíme, veľa vecí je aj o subjektívnom pocite hráčov," pokračoval Stavjaňa.

Dobrou správou pre Nitru je, že Marek Slovák sa vracia do klubu. Síce mal krátkodobo nastupovať v druhej nemeckej lige, ale pre administratívnu chybu nemohol nastúpiť a vrátil sa pod Zobor, takže je znova k dispozícii. "Corgoni" sa v piatok predstavia proti Liptovskému Mikulášu, ktorý naposledy vo vzájomnom zápase vyhral 8:2.

"Vlani u nás vyhrali zápas, v ktorom boli karty rozdané tak, že zvíťaziť museli najmä oni, nám vtedy išlo o postup. Teraz sa na to treba pozerať najmä z hľadiska tejto sezóny. Už takto pred Vianocami majú viac ako 30 bodov, čo nie je náhoda. Majú výborný tím, ktorý body zbiera pravidelne. V minulosti boli 'otloukánkom' ligy, ale teraz to tak nie je," doplnil český tréner.

Liptovský Mikuláš - Nitra