Udalosti Tipos Extraligy: Čederleho 200-eurový Michigan, životný zápas Gajdoša

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Udalosti Tipos Extraligy: Čederleho 200-eurový Michigan, životný zápas Gajdoša

Čederle sa postaral o nádherný gól.
Čederle sa postaral o nádherný gól.TASR
Piatkové 44. kolo hokejovej Tipos Extraligy bolo znova bohaté na zaujímavé momenty a tie najzaujímavejšie mapujú Flashscore Správy v tradičných udalostiach.

Čederleho Michigan

Zápas pod Zoborom, v ktorom Nitra deklasovala Slovan vysoko 7:1, okorenil gólom v štýle "Michigan" útočník Sebastián Čederle, ktorého efektný kúsok vyjde v šatni draho. Najkrajší okamih v stretnutí sa zrodil v 15. minúte, keď si za bránkou Slovana nabral puk na čepeľ, prekvapil ponad rameno brankára Denisa Godlu a vyrovnal na 1:1. 

"Mal som veľa času za bránkou. Videl som, že nikto nešiel po mne, tak som to skúsil a padlo to tam. Zatiaľ som to v zápase neskúšal, iba na tréningu," povedal autor gólovej parády, ktorý už spoznal výšku poplatku do klubovej pokladnice: "Spoluhráči spomínali, že to bude za 200 eur, tak som zvedavý," prezradil.

Zrušený zápas Dukiel

Piatkový zápas medzi HK Dukla Trenčín a HK Dukla Ingema Michalovce sa neuskutočnil pre technickú poruchu ľadovej plochy. Z tohto dôvodu uzatvorili Zimný štadión Pavla Demitru. Trenčiansky klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Oremus nechce Haláka

Jaroslav Halák sa síce stal hráčom Slovana, no či nastúpi je otázne jednak z toho hľadiska, že stále má s klubom len predbežnú dohodu a navyše hlavný tréner Peter Oremus má o svojej jednotke jasno: Šéf striedačky Slovana poznamenal, že vôbec nepozná ďalší sled udalostí okolo príchodu Haláka.

"Pokiaľ tu budem ja a budem rozhodovať, tak postavím stále Godlu, pretože chytá výborne," povedal Oremus, ktorý Godlu na ľade Nitry stiahol z bránky po štvrtom inkasovanom góle. "Dnes za góly nemohol a chcel som ho pošetriť, pretože v nedeľu ide znovu do bránky," dodal kormidelník "belasých".

Výsledky piatkového kola.
Výsledky piatkového kola.Flashscore

Hráč kola: František Gajdoš

Mladý obranca Nitry bol hlavnou postavou svojho tímu pri vysokej výhre proti Slovanu. Reprezentant Slovenska raz skóroval a k tomu pridal až tri asistencie. Z osobého hľadiska zažil najleší zápas v seniorskej kariére. Celkovo má na konte devätnásť bodov, pričom v predošlom ročníku ich zaknihoval 22, takže zápis má stále šancu vyrovnať či prekonať.

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore