Interu sa bez Škriniara nedarilo. Motta: Bologna hrala s úsmevom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Interu sa bez Škriniara nedarilo. Motta: Bologna hrala s úsmevom

Bologna prežíva fantastické obdobie.
Bologna prežíva fantastické obdobie.Profimedia
24. kolo talianskej Serie A prinieslo prekvapenie v podobe triumfu FC Bologna nad Interom Miláno, ktorý nastúpil bez slovenského obrancu Milana Škriniara (28). Tréner domácich Thiago Motta (40) po zápase vyzdvihol výkon svojho tímu.

Brazílčan s talianskym pasom získal v Interi pred trinástimi rokmi ako hráč magické treble, tentokrát ale z pozície trénera zatĺkol posledný klinec do nádejí svojho bývalého klubu na majstrovský titul v tejto sezóne. O víťazstve domácich rozhodol jediným gólom stretnutia Riccardo Orsolini.

"Medzi tímom a fanúšikmi je fantastická symbióza. Bolo skvelé vidieť, ako po záverečnom hvizde zostali všetci na svojich miestach a pokračovali v spievaní s chlapcami," prezradil Motta pre Sky Sport Italia.

"Hrali sme veľmi dobre, držali sme loptu na nohách s rovnováhou, ktorú potrebujete proti takému veľkému mužstvu, akým je Inter. Vôbec sme im nedovolili vytvoriť si veľa gólových príležitostí, bol to výborný výkon," neskrýval nadšenie.

Nálada v Bologni sa v poslednom čase zlepšila aj vďaka pozitívnym výsledkom, ktoré ju posunuli do boja o európske poháre. "Keď vidíme usmievajúceho sa Musu Barrowa, Orsoliniho, ako si užíva futbal na ihrisku, sme na to hrdí," dodal kormidelník.

Orsolini je v pozoruhodnej forme. V aktuálnom ročníku skóroval šesťkrát, v posledných piatich kolách zaznamenal štyri góly a dve asistencie.