Jamesovo prvé triple-double sezóny, Denver prehĺbil krízu New Orleans

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamesovo prvé triple-double sezóny, Denver prehĺbil krízu New Orleans

Nuggets ostávajú na čele západu.
Nuggets ostávajú na čele západu. Profimedia
Pätica stretnutí NBA priniesla až tri vystúpenia s prívlastkom triple-double. Prvýkrát sa to v aktuálnom ročníku podarilo LeBronovi Jamesovi (38), ktorý prispel k výhre po predĺžení. Roly favoritov potvrdili celky Bucks a Nuggets.

Celveland Cavaliers - Miami Heat 97:100

New York Knicks - Los Angeles Lakers 123:129 pp

Knicks si takmer po roku zmerali sily s mužstvom Lakers. V New Yorku bol k videniu veľmi napínavý duel, ktorý svojho víťaza musel hľadať až v predĺžení, stal sa ním celok z Los Angeles. Najväčším ťahúňom úspešného tímu bol hviezdny LeBron James, k svojmu menu nasmeroval prvé tohtosezónne triple-double s 28 bodmi, 10 doskokmi a 11 asistenciami. Na strane hostiteľa sa individuálne blysol 37-bodový Jalen Brunson.

Chicago Bulls - Los Angeles Clippers 103:108

Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets 124:115

V boji o natiahnutie svojej víťaznej série na číslo päť privítali Bucks káder Hornets. Druhý tím tabuľky Východnej konferencie potvrdil rolu favorita najmä vďaka gréckej opore - Giannis Antetoukounmpo nastrieľal 34 bodov, pridal 18 doskokov a štyri asistencie. Najproduktívnejším protagonistom hostí sa s triple-double stal LaMelo Ball. Charlotte naďalej ostáva na spodných poschodiach východu.

Denver Nuggets - New Orleans Pelicans 122:113

Za posledný týždeň sa líder Západnej konferencie stretol s New Orleans po druhý raz. Predchádzajúci stret priniesol víťazstvo Nuggets len o jediný bod, tentokrát bol výsledok o trochu jednoznačnejší. Zásluhy sa pripisovali dvojici Jamal Murray a Nikola Jokič. Kanadský basketbalista sa prezentoval 32 bodmi, srbský dlháň zaknihoval triple-double za 26 bodov, 18 doskokov, 15 asistencií. Domáci si upevnili svoju pozíciu na čele západu, pre Pelicans to bola už deviata prehra v rade.