Klopp podľa slov svojho agenta neopustí klub, ktorý miluje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klopp podľa slov svojho agenta neopustí klub, ktorý miluje

Klopp chce dosiahnuť s mužstvom ďalšie úspechy.
Klopp chce dosiahnuť s mužstvom ďalšie úspechy.Profimedia
Agent 55-ročného Jürgena Kloppa ubezpečil fanúšikov "The Reds", že sa ich šéf lavičky v blízkej budúcnosti odísť nechystá.

Asi najvhodnejšie pomenovanie pre uplynulé obdobie výkonov Liverpoolu je - ako na hojdačke. V tabuľke Premier League im patrí deviata priečka. Náladu si mužstvo pozdvihlo víťazstvom 2:0 proti Neapolu.

Futbal fanúšikov príliš neoslnil, keďže oba celky mali pred výkopom istotu postupu do vyraďovacej fázy Ligy majstrov. Napriek tomu, víťazstvo sa ráta. O to viac, že ním "The Reds" ukončili talianskemu tímu šnúru 21 zápasov bez prehry.

V turbulentnom období strháva na seba najväčšiu pozornosť verejnosti a priaznivcov hlavný lodovid Jürgen Klopp. Nedávno síce predĺžil s klubom kontrakt, ale ani to neodradilo pochybovačov o jeho zotrvaní na Anfield Road. 

Samozrejme, žiadny tréner nie je nedotknuteľný. Na druhej strane, práve bývalý kormidelník Borussie Dortmund vytiahol Liverpool na samý vrchol - v ostatných štyroch rokoch vyhral každú trofej, o ktorú mal možnosť bojovať. 

Mnohí priaznivci klubu z mesta Beatles nechcú o konci nemeckého trénera ani počuť. Upokojil ich agent 55-ročného Kloppa, Marc Kosicke, ktorý sa vyjadril pre Sky Germany. "Môžem všetkých ubezpečiť, že Jürgen Klopp nemá v úmysle skončiť na lavičke Liverpoolu." 

Následne doplnil, že na tíme sa podpisuje nesmierne náročná a vyčepávajúca predchádzajúca sezóna, v ktorej sa "The Reds" prebojovali do finále Ligy majstrov, FA Cupu a Carabao Cupu. 

"Fakt, že v aktuálnom ročníku môžu pre spomínané dôvody nastať komplikácie, majitelia klubu zohľadnili. Jürgen sa teší z podpory vedenia. Pravidelne spolu komunikujú. Miluje klub, mužstvo, fanúšikov. Je odhodlaný pokračovať a dosiahnuť ďalšie úspechy," pokračoval Kosicke.

Začiatkom tohto roka sa Klopp dohodol na predľžení zmluvy, ktorá mu vyprší o štyri roky. Nový kontrakt dostal aj jeho realizačný tím.