Konecny hetrikom nedal súperovi šancu na výhru, Fehérváry s asistenciou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Konecny hetrikom nedal súperovi šancu na výhru, Fehérváry s asistenciou

Fehérváry nazbieral v sezóne doposiaľ sedem bodov.
Fehérváry nazbieral v sezóne doposiaľ sedem bodov.Profimedia
Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry (23) z Washingtonu si v prebiehajúcej sezóne zámorskej NHL pripísal na konto siedmy bod.

Philadelphia Flyers - Washington Capitals 5:3

V dueli na ľade Philadelphie zaznamenal Fehérváry asistenciu, jeho Capitals prehrali 3:5. Hetrikom sa v domácom drese blysol Travis Konecny. Dvadsaťtriročný obranca spod Tatier sa podieľal na treťom góle svojho tímu v 55. minúte, akciu zakončil bekhendom T.J. Oshie a znížil na 3:4.

Víťazstvo "letcov" potom v závere do prázdnej bránky spečatil Konecny a zaknihoval svoj druhý trojgólový zápas v kariére. Bodoval už v desiatom stretnutí za sebou.

Fehérváry má po 32 zápasoch bilanciu tri góly a štyri asistencie. Proti Philadelphii odohral 20:07 min, mal aj plusový bod a dva "hity".

Toronto Maple Leafs - Nashville Predators 2:1

Mitch Marner rozhodol gólom v presilovke 75 sekúnd pred koncom tretej tretiny o víťazstve Toronta nad Nashvillom. Bodoval už v 18. domácom zápase v sérii, vyrovnal klubový rekord Darryla Sittlera.

Toronto uspelo aj bez svojej zranenej hviezdy Austona Matthewsa. Gól a prihrávku zaznamenal John Tavares, William Nylander pridal dve asistencie a brankár Matt Murray predviedol 32 zákrokov (97 % úspešnosť).

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers 2:6

Los Angeles Kings - San Jose Sharks 4:3

Hráči Los Angeles si pripísali tretí triumf v rade, keď doma zdolali San Jose 4:3. Quinton Byfield a Timo Meier získali zhodne dva body za gól a asistenciu.