Koniec utrpenia. Real Madrid rozviazal kontrakt s Hazardom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Koniec utrpenia. Real Madrid rozviazal kontrakt s Hazardom
Hazard sa lúči s Realom Madrid bez fanfár.
Hazard sa lúči s Realom Madrid bez fanfár.Real Madrid/Divulgação
Real Madrid oznámil, že sa dohodol s Edenom Hazardom na rozviazaní zmluvy. Tridsaťdvaročný futbalista sa 30. júna stane voľným hráčom, v klube pôsobil štyri sezóny.

Hazard bol jedným z najhorších podpisov v histórii Realu. Športovec, ktorý prišiel s pompou po skvelých výkonoch v Chelsea, sa nikdy nedokázal v drese "Merengues" presadiť. Európska tlač v tom čase špekulovala, že hodnota transferu presahovala 100 miliónov eur.

Napriek tomu zostal v Reale štyri sezóny a získal osem titulov - Ligu majstrov, majstrovstvá sveta klubov, Európsky superpohár, dve La Ligy, Copa del Rey a dva Španielske superpoháre. V žiadnom z týchto primátov však nehral hlavnú úlohu, bol skôr drahým divákom.

"Real Madrid chce Edenovi Hazardovi vyjadriť svoju náklonnosť a popriať jemu a celej jeho rodine veľa šťastia v tejto novej etape," uviedol madridský klub v oficiálnom vyhlásení. 

Hazard počas štyroch sezón nastúpil na 76 zápasov, z toho len desať v aktuálnej sezóne, pričom strelil sedem gólov a pridal 10 asistencií.