O Vlahoviča je v Európe záujem. Chelsea ponúka Lukakua, Atlético Moratu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
O Vlahoviča je v Európe záujem. Chelsea ponúka Lukakua, Atlético Moratu
Srb zrejme bude mať rušné leto.
Srb zrejme bude mať rušné leto.Profimedia
Srbský útočník turínskeho Juventusu Dušan Vlahovič (23) by v lete mohol zmeniť dres. Žiadaného forwarda chcú do svojich služieb získať slávne európske celky, medzi nimi aj londýnska Chelsea, ktorá ponúka talianskej strane riešenie vo forme výmeny.

Juventusu hrozí, že sa pre bodový odpočet nepredstaví v budúcom ročníku európskych pohárových súťaží a fanúšikovia tradičného klubu neboli v priebehu sezóny spokojní s výkonmi srbského bombardéra, ktorého navyše trápili zranenia a v 42 dueloch zaznamenal iba 14 gólov. Nové vedenie "Bianconeri" údajne za Vlahoviča vystavilo cenovku v hodnote 80 miliónov eur.

Podľa novín Gazzetta dello Sport a Tuttosport by predstavitelia Chelsea chceli znížiť prestupovú čiastku ponúknutím kanoniera Romelua Lukakua, ktorý sa po hosťovaní v Interi Miláno vráti do Anglicka, Juventus je však neoblomný. Belgičana navyše spája silné puto s nenávideným milánskym rivalom a fanúšikovia "starej dámy" ho pred časom rasisticky urážali.

Zoznam zranení Dušana Vlahoviča.
Zoznam zranení Dušana Vlahoviča.Flashscore

Ďalším vážnym záujemcom o služby 23-ročného zakončovateľa bol Bayern Mníchov, po odchode Hasana Salihamidžiča a Olivera Kahna z vedenia klubu však údajne Taliani čakajú na to, kto ich vo funkciách nahradí, aby mohli rokovania pokračovať.

Hovorí sa aj o Atléticu Madrid. Španieli by chceli do transakcie zakomponovať Álvara Moratu, ktorý už v Juventuse dvakrát pôsobil, táto môžnosť sa však zdá nereálna.