Lazio porazilo mestského rivala, Juventus v derby zdolal Inter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lazio porazilo mestského rivala, Juventus v derby zdolal Inter

Aktualizované
"Stará dáma" si poradila s odvekým rivalom.
"Stará dáma" si poradila s odvekým rivalom.Profimedia
Futbalisti FC Bologna zvíťazili v 13. kole talianskej Serie A nad FC Turín 2:1. V tabuľke sa tak dostali len o bod za svojho súpera. Tri body si pripísali aj hráči Monzy a Fiorentiny. Lazio Rím porazilo v derby AS Josého Mourinha 1:0. Juventus si poradil s Interom Miláno 2:0.

FC Bologna - FC Turín 2:1 (0:1)

Góly: 64. Orsolini, 73. Posch – 26. Lukič (z 11 m)

Riccardo Orsolini a Stefan Posch rozhodli gólmi v druhom polčase o treťom triumfe domácich za sebou. Naopak hostia prišli o víťaznú sériu, keď v predchádzajúcich dvoch stretnutiach nestratili ani bod.

Monza - Hellas Verona 2:0 (0:0)

Góly: 68. Carlos Augusto, 90. Colpani

Sampdoria - Fiorentina 0:2 (0:1)

Góly: 4. Bonaventura, 58. Milenkovič

AS Rím - Lazio Rím 0:1 (0:1)

Gól: 29. Felipe Anderson

V rímskom derby uspelo Lazio, jeho triumf nad AS Rím zariadil v 29. minúte Felipe Anderson. Lazio tak preskočilo v tabuľke svojho nedeľného súpera a poskočilo na tretie miesto. AS je piate.

Juventus - Inter Miláno 2:0 (0:0)

Góly: 52. Rabiot, 84. Fagioli

"Bianconeri" konečne zažili v aktuálnej sezóne nejakú radosť. Mužstvo trénera Allegriho pohodlne zdolalo nenávideného rivala z Milána, pričom hráčom zápasu bol Filip Kostič, ktorý naservíroval oba góly Rabiotovi a Fagiolimu. Systém VAR navyše neuznal presný zásah Danila kvôli údajnej hre rukou. Juventus sa tak posunul na 5. miesto tabuľky, o bod pred Inter.