McCourty ukončil kariéru, Thielen odchádza z Minnesoty. Moore vymenený do Chicaga

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

McCourty ukončil kariéru, Thielen odchádza z Minnesoty. Moore vymenený do Chicaga

McCourty sa rozlúčil s profesionálnou hráčskou kariérou.
McCourty sa rozlúčil s profesionálnou hráčskou kariérou.Profimedia
Devin McCourty (35) sa rozhodol ukončiť svoju bohatú a úspešnú hráčsku kariéru, ktorú spojil výlučne s tímom New England Patriots.

Safety odohral v NFL trinásť sezón a trikrát vyhral Super Bowl. Dva razy sa dostal do Pro Bowlu. Celkovo zaznamenal 971 sackov a 35 interceptions, pridal dva touchdowny. Patriots ho draftovali v roku 2010 z 27. miesta. Počas minulého decembra sa stal iba 24. hráčom histórie profiligy, ktorý odohral za jeden tím viac ako dvesto stretnutí.

Súčasťou NFL bol aj jeho brat-dvojička Jason McCourty. Po Tennessee a Clevelande medzi rokmi 2018 a 2020 takisto hrával za New England. Kariéru následne ukončil v Miami.

Wide receiver Adam Thielen po deviatich rokoch opúšťa Minnesotu Vikings, ktorá ho prepustila zo svojich služieb a bude si hľadať nového zamestnávateľa. V drese tejto organizácie nazbieral 534 zachytení pre 6682 yardov a pridal 55 touchdownov.

O prvú veľkú výmenu medzisezónneho obdobia sa postaralo Chicago Bears. Jeden z najhorších tímov minulej sezóny získal z Caroliny Panthers wide receivera DJ Moorea a výber v prvom kole tohtoročného draftu. Opačným smerom idú voľby v 1. a 2. kole draftu 2023, rovnako aj výbery v 1. a 2. kole 2024.

Safety Chuck Clarke posilnil NY Jets, do Baltimoru mieri výber v 7. kole draftu 2023. Washington Commanders uvoľnil quarterbacka Carsona Wentza. Ďalší rozohrávač Geno Smith pokračuje v drese celku Seattle Seahawks. Podpísal trojročnú zmluvu v hodnote 105 miliónov dolárov. Quarterback Daniel Jones sa zas s NY Giants dohodol na novom štvorročnom kontrakte za 160 miliónov dolárov.