Moja premena? Účes ma stál viac, ako som čakal, hovorí Potter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Moja premena? Účes ma stál viac, ako som čakal, hovorí Potter

Po príchode na lavičku Chelsea zmenil Graham Potter účes i strih brady.
Po príchode na lavičku Chelsea zmenil Graham Potter účes i strih brady.Profimedia
Okolo trénera Grahama Pottera (47) sa toho v posledných týždňoch začalo diať oveľa viac ako predtým. Bodaj by aj nie, keď prevzal jeden z najznámejších a najväčších klubov - Chelsea FC. Zmenil sa mu život, zmenil sa i jeho štýl.

Na trénerskej stoličke nahradil Graham Potter minulý mesiac Thomasa Tuchela. Okamžite sa stal centrom pozornosti fanúšikov, ale najmä médií. V posledných dňoch musí odpovedať najčastejšie na otázky týkajúce sa zmeny jeho výzoru a štýlu. 

"Už mi niekto povedal, že som rozkvitol. Ale nemám poňatia, o čo ide. Jednoducho zrejem ako staré, dobré víno," reagoval s úsmevom Potter.

Priaznivci Chelsea si všimli, že po príchode na ich lavičku začal štyridsaťsedemročný lodivod dbať o svoj výzor. Zmena sa týka jeho upravených vlasov a brady. Z Brightonu si ho futbalová verejnosť pamätá skôr bez nej a s dlhším porastom na hlave. 

"Je pravda, že som sa nechal ostrihať niekým, kto sa stará o strih mojich hráčov. Asi jedine to sa zmenilo. Priznám sa, že ma to stálo oveľa viac ako som čakal," pokračoval v odľahčenej debate sympatický kormidelník, ktorý prežíva po nástupe do funkcie londýnskeho celku vydarené obdobie. 

V štyroch dueloch nestratil so svojími zverencami ani bod. Najbližšie cestujú v nedeľu na trávnik šestnástej Aston Villy. 

Pri postrannej čiare rozdáva pokyny hráčom aj v o niečo ostrejšom štýle v rámci obliekania. Čierny rolák, ktorý nosí, prirovnávajú ľudia na sociálnych sieťach v kombinácii s "novým" výzorom a koncentrovaným pohľadom k Jamesovi Bondovi.

"Chcel by som, aby sa spoločné diskusie uberali dôležitejším smerom než je môj sveter či zmena strihu. Každopádne, rozumiem, že celodenné správy musíte niečím naplniť. Tým pádom je zaujímavý aj môj sveter. Som typ človeka, ktorý sa nerád na seba pozerá v televízii. Viac si užijem návštevy u zubára," dodal na záver Graham Potter.

Potterove doterajšie výsledky s Chelsea.
Potterove doterajšie výsledky s Chelsea.Flashscore