Molčana zdolal vo Fínsku domáci favorit, Talianky mieria do semifinále PBJK

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Molčana zdolal vo Fínsku domáci favorit, Talianky mieria do semifinále PBJK

Molčan vo Fínsku končí.
Molčan vo Fínsku končí.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 9. novembra?

22:47 - Kanadské tenistky postúpili do semifinále Pohára Billie-Jean Kingovej. V druhom zápase C-skupiny viedli po dvojhrách nad Poľskom 2:0, predtým triumfovali 3:0 nad Španielskom. Marina Stakusicová zdolala Magdalenu Frechovú v troch setoch 6:4, 5:7, 6:3 a postupový bod následne zabezpečila Leylah Fernandezová po triumfe nad Magdou Linetteovou 6:2, 6:3.

22:40 - Druhý nasadený Adrian Mannarino z Francúzska zdolal v Sofii siedmeho Sebastiana Ofnera z Rakúska v troch setoch 6:7 (7), 6:4 a 6:3. V semifinále ho čaká Rus Pavel Kotov, ktorý zdolal ôsmeho nasadeného Mártona Fucsovicsa z Maďarska 6:3, 7:6 (3).

Zostrih stretnutia Ofner - Mannarino.
Flashscore

20:15 - Domáci tenista Pierre-Hugues Herbert postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP v Metz. V 2. kole zdolal svojho krajana Lucu van Asscheho 4:6, 6:3 a 7:5. Štvrtý nasadený Ugo Humbert vyradil Harolda Mayota 6:3, 7:5.

18:29 - Švajčiarske tenistky nebudú obhajovať svoj vlaňajší triumf na Pohári Billie Jean Kingovej.  Po prehre s Českom 0:3 nestačili ani na Američanky, s ktorými prehrávali po dvojhrách 0:2. Danielle Collinsová zdolala Celine Naefovú 7:6 (4), 6:1 a o víťazstve Američaniek rozhodla Sofia Keninová triumfom nad Viktorijou Golubicovou 6:3, 6:7 (1), 7:5.

18:22 - Slovenský tenista Alex Molčan sa neprebojoval do osemfinále podujatia v Helsinkách. Stopku mu vystavil domáci Emil Ruusuvuori, ktorý ho zdolal v dvoch setoch 6:2 a 7:5. Zápas trval hodinu a 40 minút.

17:33 - Líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič sa v zelenej skupine koncoročného turnaja majstrov v Turíne stretne s Grékom Stefanosom Tsitsipasom, Talianom Jannikom Sinnerom a Dánom Holgerom Runem. Rozhodol o tom štvrtkový žreb. V červenej skupine sa predstaví svetová dvojka Španiel Carlos Alcaraz, Rusi Daniil Medvedev s Andrejom Rubľovom a Nemec Alexander Zverev. Do semifinále postúpia prví dvaja z každej skupiny.

16:48 - Lukáš Pokorný postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca si v druhom kole hladko poradil s Milošom Karolom, ktorého zdolal 6:1, 6:1 za necelú hodinu. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra si v ďalšom zápase zmeria sily s Britom Antonom Matusevichom.  Do štvrťfinále sa nepozrie držiteľ voľnej karty Tomáš Lánik, ktorý zápas druhého kola proti kvalifikantovi Sanderovi Jongovi za stavu 1:6, 0:1 skrečoval.

15:25 - Karen Chačanov na posledných troch turnajoch aktuálnej sezóny skončil vo štvrťfinále. Do semifinále sa mu nepodarilo postúpiť ani v Métách, kde v piatok prehral dvakrát 4:6 s krajanom Alexandrom Ševčenkom.

Zostrih stretnutia Chačanov - Ševčenko.
Flashscore

14:42 - Jan-Lennard Struff vo štvrťfinále na halovej akcii ATP 250 v Sofii zdolal 7:6, 4:6, 6:4 nebezpečného Fábiána Marozsána a zahrá si o tretie finále v aktuálnej sezóne. Tohtoročnú semifinálovú neporaziteľnosť na najvyššom okruhu sa pokúsi ubrániť v súboji s Jackom Draperom alebo Cemom Ilkelom.

Zostrih zápasu Struff - Maroszán.
Flashscore

14:29 - Talianky vo štvrtok nadviazali na finálovom turnaji Billie Jean King Cupu na senzačný skalp Francúzska a vyhrali skupinu D. Štvornásobné šampiónky porazili už po dvojhrách aj Nemecko, keď Martina Trevisanová zdolala 7:6, 6:1 Evu Lysovú a vo forme hrajúca Jasmine Paoliniová zmietla 6:3, 6:2 Annu-Lenu Friedsamovú. V semifinále, ktoré si zahrajú po dlhých deviatich rokoch, sa stretnú s víťazkami skupiny B, z ktorej majú šancu na postup Slovinsko, Austrália aj Kazachstan.

14:07 - Julia Putincevová potvrdila rolu favoritky proti Kimberly Birrellovej a po víťazstve 6:0, 7:5 zrovnala stav stretnutia skupiny medzi Kazachstanom a Austráliou na finálovom turnaji Billie Jean King Cupu na 1:1. O víťazkách rozhodne štvorhra, minuloročné finalistky Austrálčanky v prípade porážky v Seville končia.

11:58 - Slovensko spoznalo žreb súbojov s Argentínou, sobotu otvorí duel tímových jednotiek.

07:27 - Po zdolaní Taliana Bellucciho sa Alex Molčan predstaví v osemfinále turnaja v Helsinkách. Na fínskom harde vyzve domáceho favorita Emila Ruusuvuoriho, s ktorým doterajšie dva vzájomné duely prehral.

06:59 - Dva turnaje ATP 250 dnes spoznajú svojich semifinalistov. Štvrťfinálové súboje čakajú na tenistov v Métách a Sofii. Vo Francúzsku tvorí dve dvojice kvarteto domácich tenistov, zatiaľ čo v Bulharsku sa spolu s dvoma Maďarmi budú o postup medzi elitnú štvoricu usilovať Brit Jack Draper a Francúz Adrian Mannarino.

01:00 - Kanadské tenistky na úvod finálového turnaja BJK Cupu v Seville napokon zdolali domáce Španielsko 3:0. Eugenie Bouchardová a Gabriela Dabrowská získali dôležitý bod vo štvorhre, keď zdolali pár Rebecca Masárová a Sara Sorribesová 6:3, 7:5.