Swiateková napodobnila Evertovú. Slováci bojujú na turnaji v Trnave

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Swiateková napodobnila Evertovú. Slováci bojujú na turnaji v Trnave

Swiateková vládne ženskému tenisu.
Swiateková vládne ženskému tenisu.AFP
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Livesport News sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 8. novembra?

22:25 - Švajčiar Stan Wawrinka si v hale vo francúzskom Metz pri prvom mečbale proti domácemu Lucovi Van Asschemu podvrtol členok, stratil aj ďalšie tri výmeny a za stavu 6:4 a 6:7 vzdal na svojom poslednom turnaji v sezóne boj o obhajobu minuloročného semifinále.

21:32 - Djokovič po 40. titule z Masters: Pokúsim sa prekonať všetky rekordy, dokonca aj Connorsov.

20:47 - Taliansky tenista Lorenzo Musetti skončil v 2. kole dvojhry na turnaji ATP v Sofii. Najvyššie nasadený hráč nestačil na Brita Jacka Drapera a podľahol mu v dvoch setoch 5:7 a 2:6.

20:32 - Marina Stakusicová, 258. hráčka svetového rebríčka, ktorá v predchádzajúcich dvoch mesiacoch vyhrala 17 z 18 zápasov a získala prvé tri tituly ITF, potvrdila skvelú formu aj vo svojom premiérovom zápase v "národnom drese". Na Pohári Billie Jean Kingovej v Seville 18-ročná Kanaďanka zmietla domácu Rebeccu Masarovú 6:3, 6:1, získala prvý skalp hráčky Top 70 a poslala svoju krajinu do vedenia 1:0 proti Španielsku.

20:30 - Bývalý deviaty hráč sveta Fabio Fognini zdolal na halovom turnaji ATP 250 v Métách piateho nasadeného Kazacha Alexandra Bublika 4:6, 7:6, 7:6 po takmer trojhodinovej bitke, len štvrtýkrát v tejto sezóne zdolal hráča Top 50 a po roku a pol postúpil do štvrťfinále na hlavnom okruhu. V ňom 36-ročný Talian vyzve krajana Lorenza Sonega alebo Jordánca Abedallaha Shelbayha.

18:09 - V úvodnom kole hlavnej súťaže v Trnave vypadol Peter Benjamín Privara. Žreb mu prisúdil najvyššie nasadeného hráča Henriho Squireho z Nemecka (262. ATP), ktorému podľahol 2:6, 3:6 za 69 minút.

18:07 - Lukáš Pokorný, Miloš Karol a Tomáš Lánik sa prebojovali do druhého kola dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave. Pokorný si v úvodnom kole poradil so šiestym nasadeným Uzbekom Khumoyunom Sultanovom a vo vyrovnanom zápase ho zdolal 6:7(3), 6:3, 6:4 za 132 minút. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca si v ďalšom zápase zmeria sily s Milošom Karolom. Držiteľ voľnej karty vyradil v prvom zápase Čecha Jiřího Barnáta 1:6, 6:1, 6:3. 

16:17 - Fábián Marozsán dosiahol približne pred mesiacom na Masters v Šanghaji svoje prvé štvrťfinále na najvyššom okruhu a v Sofii môže prvýkrát postúpiť do semifinále. Maďarský talent prekonal skúseného bývalého šampióna Roberta Bautistu 6:3, 3:6, 7:6 a vo štvrťfinále vyzve nasadenú trojku Jana-Lennarda Struffa.

Zostrih stretnutia Marozsán - Bautista.
Flashscore

16:10 - Francúzky tenista Pierre-Hugues Herbert postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v Metz. V 2. kole zdolal druhého nasadeného Gijsa Brouwera z Holandska 7:5 a 6:4.

15:30 - Talianske reprezentantky zvíťazili v úvodnom zápase D-skupiny Pohára Billie-Jean Kingovej v Seville už po dvojhrách. O prvý bod sa postarala Martina Trevisanová, ktorá zdolala Alize Cornetovú v troch setoch 2:6, 6:2, 6:2. Jasmine Paoliniová spečatila triumf víťazstvom nad Caroline Garciovou taktiež v troch setoch 7:6 (8), 5:7, 6:4. Vo štvorhre získala bod francúzska dvojica Caroline Garciová a Kristina Mladenovicová, ktorá zdolala Martinu Trevisanovú s Elisabettou Cocciarettovou 5:7, 6:2, 10:6.

13:45 - Francúzsky tenista Adrian Mannarino postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v Sofii. V 2. kole si ako nasadená dvojka poradil so Španielom Albertom Ramosom-Vinolasom v dvoch setoch 6:4, 6:4. Jeho ďalším súperom bude siedmy nasadený Rakúšan Sebastian Ofner. Postúpil aj tretí nasadený Jan-Lennard Struff z Nemecka, ktorý vyradil Brita Billyho Harrisa 7:6 (5), 6:4.

Zostrih stretnutia Ramos - Mannarino.
Flashscore

07:50 - Iga Swiateková po titule v Cancúne vyhrala 17 z prvých 21 finále turnajov WTA. Ak nepočítame Fed Cup / Pohár Billie Jean Kingovej, tak Poľka je po Chris Evertovej len druhou hráčkou v Open ére, ktorá to dokázala.