Alonso si uvedomuje, že jeho kariéra je na konci. Prezradil, čo najviac ľutuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Alonso si uvedomuje, že jeho kariéra je na konci. Prezradil, čo najviac ľutuje

Fernando Alonso sa otvoril v podcast High Performance.
Fernando Alonso sa otvoril v podcast High Performance.AFP
Fernando Alonso (42) sa objavil v podcaste High Performance a fanúšikom prezradil, čo by chcel vo svojej dlhoročnej kariére zmeniť, respektíve urobiť inak.

Má tendenciu nechať si málo vecí pre seba, a tak to bolo aj počas jeho rozhovoru v podcaste. Fernanda Alonsa sa pýtali na to, čo ľutuje a čo by chcel zmeniť na svojej brilantnej kariére, ktorá sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu.

"Vyhrať šampionát s Ferrari by bola možno jedna z prvých vecí, ktoré by som si vybral, keby som sa mohol vrátiť späť. V rokoch 2010 a 2012 sme boli pár kôl od víťazstva v šampionáte. To by asi trochu zmenilo to, ako sa niektoré veci stali, zmenilo by to aj príbeh za niektorými ďalšími udalosťami," uviedol ako prvé.

To je niečo, čo by zmenil po športovej stránke. Pri ďalšej otázke, čo Španiel najviac ľutuje, mierne prekvapil. Zdôraznil, že by si kariéru užil viac.

"Ľutujem len to, že som sa viac nebavil kariérou, pretože viete to vy, viem to aj ja - je už na konci. O niekoľko rokov ma čaká nový život bez šoférovania. Keď sa obzriem späť, vidím veľa dobrých momentov, priateľstiev a úžasných zážitkov," objasnil pilot Aston Martin.

"Mal som si to všetko jednoducho užiť viac. Keby som mal možnosť žiť svoj život ešte raz so všetkým, ako som prežil, možno by som nezmenil žiadny zo svojich tímov, ani rozhodnutia, ani vec s titulmi vo Ferrari. Zmenil by som len to, že by som momenty prežíval o niečo viac a snažil sa spraviť si viac spomienok." 

"Vyhral som šampionát v Brazílii v rokoch 2005 a 2006. Z tých dní a nocí si takmer nič nepamätám, čo je smutné," doplnil vo videu, ktoré sa šíri na sociálnych sieťach. Ak by si fanúšikovia chceli vypočuť celý High Performance podcast s Fernandom Alonsom, môžu tak urobiť od pondelka 21. augusta.