Murrayho víťazný vstup v Bazileji, Zverev ho napodobnil vo Viedni

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Murrayho víťazný vstup v Bazileji, Zverev ho napodobnil vo Viedni

Aktualizované
Na záver októbra prechádza pozornosť do Rakúska a Švajčiarska.
Na záver októbra prechádza pozornosť do Rakúska a Švajčiarska. Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 23. októbra?

22:19 - Sebastian Korda prekvapujúco neuspel na halovom turnaji ATP 500 v Bazileji. Ôsmy nasadený Američan nestačil v prvom kole na trápiaceho sa antukára Tomáša Martína Etcheverryho, ktorý zvíťazil 6:3, 1:6, 6:3 a odplatil súperovi dve tohtoročné hladké prehry. O štvrťfinále si Argentínčan zahrá s Andym Murraym.

Zostrih zápasu Etcheverry - Korda
Flashscore

19:11 - Alexander Zverev sa po dvoch rokoch vrátil na halový turnaj ATP 500 vo Viedni. Do tohtoročnej edície vstúpil hladkým víťazstvom 6:4, 6:1 nad domácim Sebastianom Ofnerom, ktorého zdolal už tretíkrát bez straty setu. V druhom kole sa piaty nasadený Nemec, ktorý bojuje o účasť na Turnaji majstrov, stretne s ďalším Rakúšanom Filipom Mišoličom alebo Britom Cameronom Norriem.

Zostrih zápasu Zverev - Ofner
Flashscore

18:26 - Andy Murray vstúpil do halového turnaja ATP 500 v Bazileji víťazstvom 7:5, 6:4 nad Nemcom Yannickom Hanfmannom a prerušil sériu troch prehier. O štvrťfinále sa 36-ročný Brit stretne so Sebastianom Kordom alebo Tomásom Martínom Etcheverrym.

17:54 - Jiří Lehečka sa v 2. kole halového podujatia ATP 500 vo Viedni stretne so svetovou šestnástkou Karenom Chačanovom, ktorý mu môže vrátiť prehru z tohtoročného Masters v Miami. Ruský tenista si v úvodnom zápase poradil s krajanom Romanom Safiullinom dvakrát 6:4 bez straty podania.

15:45 - Jiří Lehečka úspešne odštartoval svoju premiéru v hlavnej súťaži prestížneho turnaja série ATP 500 vo Viedni. Najlepší Čech v rebríčku zdolal v úvodnom kole v rakúskej hale Jeffreyho Johna Wolfa dvakrát 6:4 a po dvoch mesiacoch bude bojovať o prvú víťaznú sériu. O siedme štvrťfinále na najvyššom okruhu v tejto sezóne sa pobije s víťazom ruského derby medzi Romanom Safiullinom a Karenom Chačanovom. 

Zostrih zápasu Wolf - Lehečka
Flashscore

12:40 - Lukáš Klein sa vytrápil, ale z kvalifikácie v talianskej Ortisei postúpil do hlavnej súťaže challengeru. Za dve hodiny a 23 minút porazil v hale na tvrdom povrchu domáceho tenistu Andreu Picchioneho 7:6 (9), 4:6 a 6:2.

10:49 - V čínskom Ču-chaji vyžrebovali turnaj WTA Elite Trophy, na ktorom sa predstaví 11 najlepších hráčok z tejto sezóny, ktoré sa nekvalifikovali na Turnaj majsteriek v Mexiku, plus jedna divoká karta. Svoje súperky v skupine pozná Češka Barbora Krejčíková, ktorá sa stretne s Dariou Kasatkinovou a Magdou Linetteovou. Do semifinále postúpia víťazky štyroch skupín.

07:00 - Prestížne tenisové turnaje ATP hostí tento týždeň Bazilej a Viedeň, počas pondelka sa odohrá viacero zaujímavých duelov. Vo Švajčiarsku na seba narazia napríklad Andy Murray a Yannick Hanfmann, vo Viedni sa diváci môžu tešiť na rakúsko-nemecký duel medzi Ofnerom a Zverevom.