Jamrichová na WTT šiesta, Siniaková porazila krajanku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová na WTT šiesta, Siniaková porazila krajanku

Aktualizované
Bouzková neuspela v súboji so Siniakovou.
Bouzková neuspela v súboji so Siniakovou.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 22. októbra?

22:20 - Renáta Jamrichová obsadila na juniorskom finálovom turnaji ITF World Tennis Tour 2023 v čínskom meste Čcheng-tu konečné šieste miesto. Zverenka trénera Jána Matúša nestačila v nedeľu v súboji o piatu priečku na Američanku Kaitlin Quevedovú a podľahla jej 6:3, 6:7, 1:6 za 98 minút. Šestnásťročná hráčka Národného tenisové centra by sa mala na prelome októbra a novembra predstaviť domácim fanúšikom na ženskom turnaji J&T Banka Slovak Open 2023.

18:57 - Turnaj WTA v Kluži sa stal korisťou nemeckej tenistky Tamary Korpatschovej, ktorá v nedeľnom finále dvojhry zvíťazila nad domácou Rumunkou Elenou Ruseovou 6:3, 6:4. Korpatschová získala vo veku 28 rokov premiérový titul na hlavnom profesionálnom okruhu, uspela hneď vo svojom prvom finále.

18:25 - Francúzsky tenista Gael Monfils po 12 rokoch opäť triumfoval na turnaji ATP v Štokholme. V nedeľnom finále dvojhry zvíťazil nad Rusom Pavlom Kotovom v troch setoch 4:6, 7:6 a 6:3. Francúzsky veterán získal svoj 12. titul na okruhu ATP, prvý po takmer dvoch rokoch - v januári 2022 vyhral turnaj v Adelaide. V Štokholme sa radoval z prvenstva aj v roku 2011. Vo veku 37 rokov bol najstarším finalistom v histórii turnaja.

Zostrih stretnutia Monfils - Kotov.
Flashscore

18:20 - Kazašský tenista Alexander Bublik sa stal víťazom turnaja ATP v Antverpách. Vo finále dvojhry v pozícii nasadenej trojky zdolal v nedeľu štvorku "pavúka" Francúza Arthura Filsa 6:4, 6:4. Bublik vybojoval tretí singlový titul na hlavnom profesionálnom okruhu.

Zostrih zápasu Bublik - Fils.
Flashscore

17:20 - Belgická tenistka Elise Mertensová ovládla turnaj WTA v tuniskom Monastire. Druhá nasadená hráčka deklasovala v nedeľnom finále turnajovú jednotku Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:3, 6:0 a obhájila tak vlaňajší titul. Zápas trval hodinu a 12 minút. Mertensová nestratila na podujatí ani set, v semifinále takisto dovolila súperke uhrať iba tri gemy, keď ôsmu nasadenú Francúzku Claru Burelovú rozdrvila 6:2, 6:1. Dvadsaťsedemročná Belgičanka získala svoj ôsmy titul na hlavnom profesionálnom okruhu, prvý od minuloročného triumfu v Monastire.

Zostrih stretnutia Mertensová - Paoliniová.
Flashscore

14:34 - Česká tenistka Kateřina Siniaková sa stala víťazkou turnaja WTA v čínskom Nan-čchangu. Vo finále dvojhry zdolala tretiu nasadenú krajanku Marie Bouzkovú po trojsetovom boji 1:6, 7:6 a 7:6. V nedeľnom dueli odvrátila tri mečbaly súperky. Siniaková získala svoj piaty singlový titul na okruhu WTA.

Zostrih zápasu Siniaková - Bouzková.
Flashscore

11:40 - Ben Shelton premenil svoje premiérové finále na hlavnom okruhu v titul a hneď z podujatia ATP 500. Vo finálovom zápase v Tokiu zdolal Aslana Karaceva 7:5, 6:1, vyhral s ním druhý vzájomný zápas po US Open a zabezpečil si posun na 14. miesto svetového rebríčka.

08:02 - Posledný boj je naplánovaný až na šiestich tenisových podujatiach. Kalendár ATP spozná majstrov z turnajov Antverpách, Štokholme a Tokiu. Ženy zabojujú o trofej v Kluži, Monastire a Nanchangu. Práve posledná zo spomínaných lokalít bude dejiskom českého finále medzi Mariou Bouzkovou a Kateřinou Siniakovou.