Molčan v Taliansku končí, Jamrichová víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Molčan v Taliansku končí, Jamrichová víťazne
Aktualizované
Molčan má stále možnosť zahrať si o titul.
Molčan má stále možnosť zahrať si o titul.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 21. októbra?

22:49 - Alex Molčan podľahol na challengerovom podujatí v talianskom meste Olbia Talianovi Flaviovi Cobollimu 4:6, 1:6 a nepostúpil do finále.

19:54 - Arthur Fils zdolal v Antverpách svetovú sedmičku Stefanosa Tsitsipasa v dvoch tajbrejkoch, zaznamenal svoj druhý skalp hráča Top 10 a druhýkrát na okruhu ATP postúpil do finále. O druhú trofej si 19-ročný Francúz zahrá proti Kazachovi Alexandrovi Bublikovi.

18:19 - Talianska tenistka Jasmine Paoliniová sa stala prvou finalistkou dvojhry na turnaji WTA v tuniskom Monastire. V semifinále zdolala v pozícii nasadenej jednotky štvorku "pavúka" Lesiu Curenkovú z Ukrajiny po trojsetovom boji 6:2, 4:6 a 6:2.

Zostrih stretnutia Paoliniová - Curenková.
Flashscore

17:50 - Vo finále tenisového turnaja WTA v Kluži sa stretnú dve nenasadené hráčky - Nemka Tamara Korpatschová a domáca Rumunka Elena Ruseová. Korpatschová zdolala v semifinále dvojhry krajanku Evu Lysovú 6:4, 6:3, Ruseová vyradila štvrtú nasadenú španielsku hráčku so slovenskými koreňmi Rebeku Masárovú takisto v dvoch setoch 6:1, 6:4.

17:18 - Kazašský tenista Alexander Bublik postúpil do finále dvojhry na turnaji ATP v Antverpách. Tretí nasadený hráč zvíťazil v semifinále nad Nemcom Maximilianom Martererom 6:4, 6:4.

16:15 - Renáta Jamrichová zabojuje na juniorskom finálovom turnaji ITF World Tennis Tour 2023 v čínskom meste Čcheng-tu o konečné piate miesto. Zverenka trénera Jána Matúša zvíťazila nad Japonkou Enou Koikeovou 6:3, 6:4 za 84 minút a zabezpečila si tak najhoršie šiestu priečku. Šestnásťročná hráčka Národného tenisové centra si v súboji o piate miesto zmeria sily s Američankou Kaitlin Quevedovou, ktorú v základnej skupine B zdolala 2:1 na sety.

14:17 - Češka Bouzková o svoj druhý titul zabojuje proti krajanke Kateřine Siniakovej. Tá si totiž poradila s Kanaďankou Leylah Fernandezovou 7:5 a 6:4. Dve české tenistky sa do finále turnaja na okruhu WTA naposledy dostali v predminulom roku v Prahe, keď Barbora Krejčíková porazila Terezu Martincovú 2:0 na sety.

12:22 - Američana Sheltona vyzve vo finále turnaja ATP 500 v Tokiu Aslan Karacev. Ruský tenista vystavil stopku parádnej ceste Šintara Močizukiho. Domáceho hráča zdolal po hodine a 31 minútach 6:3 a 6:4.

11:19 - Marie Bouzková v čínskom Nanchangu vo svojom prvom tohtoročnom semifinále porazila 7:6, 6:2 Dianu Šnajderovú a piatykrát v kariére postúpila do finále podniku WTA. O druhý titul na svojom poslednom turnaji v sezóne si dvadsaťpäťročná Češka zahrá s krajankou Katarínou Siniakovou alebo Kanaďankou Fernandezovou.

Zostrih zápasu Šnajderová – Bouzková.
Flashscore

10:02 - Ben Shelton na turnaji ATP 500 v Tokiu zdolal po takmer trojhodinovom boji 6:7, 7:6, 6:4 krajana Marcosa Girona, hoci súper v druhom sete viedol 5:2 a dvakrát podával na víťazstvo. Oplatil mu tak prehru z Delray Beach a prvýkrát postúpil do finále. O titul si dvadsaťjedenročný Američan zahrá s domácim Šintarom Močizukim alebo Aslanom Karacevom.

Zostrih zápasu Shelton – Giron.
Flashscore

07:29 - Na challengerovom podujatí v talianskom meste Olbia sa Alex Molčan predstaví už v semifinále. Slovenská jednotka vyzve domáceho oponenta Flavia Cobolliho, na ktorého v rebríčku ATP stráca iba deväť miest. Podľa oficiálnych štatistík sa obaja súperi stretnú po prvýkrát.

07:08Tomáš Macháč síce svoju štvrťfinálovú bitvu na turnaji v Štokholme nakoniec nezvládol, no v prvom sete ukázal proti Laslovi Djeremu skvelý obrat. Český tenista vstúpil do večerného súboja brejkom, sám však prišiel o prvé dva servisy a prehrával 1:4. Avšak od tejto chvíle 35. hráčovi rebříčka ATP povolil len jednu hru a viac než hodinové úvodné dejstvo nakoniec po efektnej výmene vyhral 7:5. Ďalšie dva sety ale prehral 6:7 a 4:6.