Nečakaný okamih v AHL, Nemcova Utica svoj prvý domáci duel nedohrala

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nečakaný okamih v AHL, Nemcova Utica svoj prvý domáci duel nedohrala

Stretnutie je dočasne prerušené.
Stretnutie je dočasne prerušené.Profimedia
Zápas v zámorskej AHL medzi Uticou Comets a Wilkes-Barre/Scranton Penguins sa nedohral pre výpadok elektrickej energie. V domácom tíme nastúpil aj slovenský obranca Šimon Nemec (18).

Prvý domáci zápas tímu Utica v novom ročníku AHL priniesol nepríjemné prekvapenie. Na konci druhej tretiny, keď hostitelia viedli 2:1, v hale Adirondack Bank Center náhle zhasli svetlá. Sezónna premiéra Comets bola prerušená a odložená.

Ešte predtým, ako na štadióne zhaslo svetlo, stihol Nemec vyslať na bránku dve strely. Po dvadsiatich minútach skandovania fanúšikov v tme a používania svetiel z telefónov na zabezpečenie osvetlenia bolo zahlásené, aby vypredaný dav okamžite opustil budovu.

Hlásateľ spomenul, že nejde o núdzový stav a ulice sú bezpečné. Všetci priaznivci museli opustiť arénu niečo vyše dve minúty pred záverom prostredného dejstva.

Spoločnosť National Grid vydala vyhlásenie, podľa ktorého sa vyšetruje príčina výpadku a bude spolupracovať s vedením arény na čo najbezpečnejšom a najrýchlejšom obnovení elektrickej energie.

O termíne dohrávania duelu zatiaľ nebolo rozhodnuté. Ani jedno z mužstiev nemá v programe ďalší súťažný duel skôr ako v piatok, no hostia už autobusom odcestovali späť do Wilkes-Barre. Pre nich to mal byť zároveň jediný plánovaný zápasový výlet do Uticy.