Neymar pred druhou tohtoročnou operáciou: Veľmi smutné, najhoršie obdobie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Neymar pred druhou tohtoročnou operáciou: Veľmi smutné, najhoršie obdobie

Neymara čaká ďalšia dlhá rekonvalescencia.
Neymara čaká ďalšia dlhá rekonvalescencia.Profimedia
Brazílsky útočník si v utorňajšom kvalifikačnom zápase v Uruguaji o postup na MS 2026 roztrhol predný skrížený väz a poškodil meniskus v ľavom kolene. Čaká ho druhá operácia v tomto kalendárnom roku. So svojimi pocitmi sa podelil na Instagrame.

V marci podstúpil operáciu pravého členka, ktorá pre neho predčasne ukončila minulú sezónu. V auguste prestúpil z Paríž St. Germain do Al-Hilal. Saudskoarabský klub za neho zaplatil 90 miliónov eur, čo je rekord v miestnej lige.

"Je to veľmi smutné obdobie, najhoršie obdobie. Viem, že som silný, ale tentoraz budem ešte viac potrebovať svoju rodinu a priateľov. Nie je ľahké prechádzať zraneniami a operáciami, najmä keď to všetko musíte absolvovať znova po štyroch mesiacoch rekonvalescencie," povedal Neymar.

Pre problémy s členkom nastúpil Brazílčan za svoj nový tím až v septembri. Pred aktuálnym zranením stihol v jeho drese odohrať len päť súťažných zápasov s bilanciou jeden gól a tri asistencie.

Neymar je stále najdrahším futbalistom v histórii. V roku 2017 prestúpil z Barcelony do Paríža za 222 miliónov eur. Za brazílsku reprezentáciu strelil rekordných 79 gólov, o dva viac ako legendárny Pelé.