Obavy Jamesa o MS v Katare: So zranením vyhľadá špecialistu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obavy Jamesa o MS v Katare: So zranením vyhľadá špecialistu

Reece James opustil trávnik San Sira po hodine hry.
Reece James opustil trávnik San Sira po hodine hry.Profimedia
Anglické médiá vniesli fanúšikom v posledných hodinách obavy ohľadom účasti Reecea Jamesa (22) na blížiacom sa svetovom šampionáte v Katare. Tréner Potter pozitivizmus nepriniesol, keďže podľa jeho slov musí obranca vyhľadať špecialistu.

Pravý obranca Chelsea nedohral víťazný duel Ligy majstrov na San Siro proti domácemu AC Miláno. V druhom dejstve si poranil koleno a po ošetrení opustil trávnik spolu s klubovými lekármi.

"Vo štvrtok sa necítil pohodlne, ale sú to citlivé zranenia. Kým ho poriadne nepreveríte, nikdy nemáte istotu. Viac k tomu ani nemôžem povedať. Nerád špekulujem. Počkajme na výsledok špeciálneho vyšetrenia a uvidíme," reagoval Graham Potter na otázku ohľadom rozsahu zranenia svojho obrancu.

Médiá na britských ostrovoch okamžite začali šíriť správu, že Reece James môže prísť o majstrovstvá sveta. V prípade Anglicka by to bola druhá rana, keďže otázny je tiež Kyle Walker. Obranca Manchestru City absolvoval operáciu zranených slabín. 

Defenzíva "The Blues" si prechádza nepríjemným obdobím. V stretnutí na Stamford Bridge si koleno s AC Miláno zranil Wesley Fofana. Lodivod Potter zdôraznil, že v jeho prípade sa návrat pred začiatkom MS v Katare neočakáva. 

Londýnčania sa musia zaobísť aj bez stredopoliara N´Gola Kantého, ktorý vypadol zo zostavy v polovici augusta pre problémy s hamstringom. Graham Potter povedal, že reprezentant Francúzska taktiež vyhľadá pomoc špecialistu.