Prešov v Petržalke zachraňoval remízu, na čele má už len trojbodový náskok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prešov v Petržalke zachraňoval remízu, na čele má už len trojbodový náskok

Prešov prvýkrát na jar nevyhral.
Prešov prvýkrát na jar nevyhral.FC Tatran Prešov
Líder 2. ligy FC Tatran Prešov remizoval v 20. kole na pôde Petržalky 2:2 a po sobotnej výhre Košíc je jeho náskok na prvom mieste tabuľky už len trojbodový.

FC Petržalka - FC Tatran Prešov 2:2 (2:1)

Góly: 19. Harba, 24. Danek - 11. Karaš, 88. Andrič

Úvod stretnutia pritom favoritovi vyšiel na jednotku, pretože Karaš mal dve dobré strely. Prvú chytil brankár Krížik, druhá skončila za ním, nakoľko tohto futbalistu defenzíva Petržalky úplne zabudla na zadnej žrdi. Napriek tomu sa domáci "prebrali" a rýchlo otočili skóre.

Najskôr Harba a následne Danek presnými technickými pokusmi prekonali gólmana Prešova.  Ďalší priebeh zápasu prinášal šance na oboch stranách, nakoniec sa ujala jedna z úplného záveru. Aspoň remízu zachránil Tatranu v 88. minúte Andrič.

FC ŠTK 1914 Šamorín - FK Pohronie 4:0 (2:0)

Góly: 20. Mendes, 24. Záhradník, 84. Bögi, 90+1. Szabó

Šamorín zaknihoval prvú jarnú výhru a nachádza sa na siedmom mieste. Nedal žiadnu šancu Pohroniu, to v tomto roku ešte nevyhralo, získalo iba jeden bod. Domáci si štyri góly rozdelili rovnako na oba polčasy a kvarteto strelcov.

MŠK Žilina B - MŠK Považská Bystrica 3:1 (1:1)

Góly: 6. Addo, 83. Trabalík, 90+2. Šnajder - 20. Zuziak (pen.)

Žilinské béčko zažíva fantastický vstup do jarnej časti 2. ligy, pretože vyhralo aj tretí zápas. Myjave, Rači a teraz i Považskej Bystrici strelili "šošoni" zhodne po tri góly. V tabuľke sa posunuli na šieste miesto. Považania sú na dvanástej priečke s päťbodovým náskokom na zónu zostupu.