Ronaldo kritizuje majiteľov Manchestru United, zastal sa svojej rodiny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ronaldo kritizuje majiteľov Manchestru United, zastal sa svojej rodiny
Kauza Portugalčana pokračuje.
Kauza Portugalčana pokračuje. Profimedia
Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (37) sa pri svojej kritike pomerov v Manchestri United nevyhol ani majiteľom klubu. Rodina Glazerovcov sa podľa neho o klub vôbec nezaujíma.

Tridsaťsedemročný kanonier sa rozhovoril v programe Piers Morgan Uncensored. V prvej časti interview, ktorú zverejnili už v nedeľu, si vzal na mušku trénera Erika ten Haga, jeho dočasného predchodcu Ralfa Rangnicka i funkcionárov, o ktorých tvrdil, že sa ho snažia vyštvať z klubu.

Neskôr sa pustil aj do kritiky majiteľov. "Glazerovci sa o klub vôbec nezaujímajú. Je pre nich iba marketingovou záležitosťou. Prináša im peniaze, no nezáleží im na ňom," povedal Ronaldo o Glazerovcoch, ktorí kúpili klub v roku 2005.

V rozsiahlom rozhovore spomenul aj predsezónne obdobie, v ktorom sa medzi ním a vedením nezhoršili vzťahy iba pre úvahy o jeho prestupe. "Moja dcéra Bella a jej matka Georgina mali veľké problémy a preto som neodcestoval na predsezónne turné."

"Nikdy nevymením zdravie mojej rodiny za futbal. Športový riaditeľ a prezident klubu mi však úplne neverili. Cítil som sa preto zle. Spochybnili moje slová a to mi ublížilo," prezradil Ronaldo.