Ronaldo prvú prehru neznášal najlepšie, Al-Nassr nezvládol súboj o čelo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo prvú prehru neznášal najlepšie, Al-Nassr nezvládol súboj o čelo

Portugalčan zažil prvú porážku.
Portugalčan zažil prvú porážku. Al-Nassr
Je najväčšou hviezdou saudskoarabskej ligy. Vo štvrtkovom zápase na trávniku Al-Ittihadu však ukázal len časť z nej. Cristiano Ronaldo (38) totiž vyšiel naprázdno a médiá po celom svete si nemohli nevšimnúť jeho frustráciu. Po prehre 0:1, ktorá odsunula Al-Nassr na druhé miesto ligovej tabuľky, Portugalčan nahnevane kopal do fliaš s vodou a len podčiarkol svoj neúspešný výkon.

Al-Ittihad - Al-Nassr 1:0

Ronaldo si na prostredie saudskej profesionálnej ligy zvykol, v siedmich zápasoch strelil osem gólov a na ďalšie dva prihral. Pri strete dvoch najlepších tímov tabuľky však často iba márne rozhadzoval rukami. Domáci Al-Ittihad, podporovaný viac ako 60 000 divákmi, bol nebezpečnejší a po záverečnom hvizde napokon aj šťastnejší.

Rozhodujúci gól zápasu strelil Brazílčan Romarinho, ktorý desať minút pred koncom úspešne zakončil úspešný protiútok Al-Ittihadu. Ronaldo mal potom obrovskú šancu vyrovnať skóre dôležitého zápasu, ale brazílsky brankár Marcelo Grohe jeho pokus vyrazil do bezpečia a kapitán hostí utrpel prvú ligovú prehru v novom drese.

Poradie na čele SPL.
Poradie na čele SPL.Flashscore

Záverečný hvizd renomovaného španielskeho rozhodcu Antonia Mateua Lahoza navyše potvrdil, že Al-Ittihad, ktorý vedie portugalský tréner Nuno Espírito Santo a v ktorého kádri sú štyria Brazílčania, sa posunul na čelo ligy len o jeden bod pred Al-Nassr.

To je jeden z dôvodov, prečo Ronaldovi nebolo do spevu. Prejavilo sa to pri jeho odchode do útrob King Abdullah Sports City. Značne nespokojná portugalská hviezda si svoju frustráciu vybíjala na fľašiach s vodou, do ktorých na radosť domácich fanúšikov nahnevane kopala.