Ronaldo sa dostal na čelo tabuľky strelcov, znova úradovala spolupráca s Maném

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo sa dostal na čelo tabuľky strelcov, znova úradovala spolupráca s Maném

Ronaldo a jeho Al-Nassr sú na víťaznej vlne.
Ronaldo a jeho Al-Nassr sú na víťaznej vlne.Profimedia
Futbalisti mužstva Al-Nassr uspeli v zápase 6. kola najvyššej saudskoarabskej súťaže na pôde celku Al-Raed a ťahajú šnúru štyroch víťazstiev v rade.

Al-Raed - Al-Nassr 1:3

Po dvoch prehrách z úvodných dvoch kôl sa vicemajster dostal na správnu koľaj a posúva sa tabuľkou smerom nahor, aktuálne je na šiestej priečke. Skóre stretnutia otvoril v nadstavenom čase prvého polčasu Mané, zvýšil ho Talisca a tretí gól vsietil Cristiano Ronaldo. Pre hviezdneho Portugalčana to bol siedmy zásah tejto ligovej sezóny a je na čele tabuľky strelcov, stačilo mu päť zápasov. Navyše k nim pridal už štyri asistencie, čo je takisto najviac. Rovnaký má počet jeho spoluhráč Ghareeb. Senegalčan Mané má na konte šesť gólov.

Abha - Al-Ettifaq 1:3

V sobotnom programe uspel aj Al-Ettifaq vedený trénerom Gerrardom. Dembélé využil prihrávku Hendersona na štvrtý ligový zásah, ďalšie dva góly pripravil Gray. Na strane domácej Abhy počas nadstavenia iba znížil Toko Ekambi. Hostia zaznamenali štvrtú výhru v sezóne a sú na štvrtej priečke tabuľky.

Al-Ahli - Al-Taawon 3:2

Domáci favorit začal veľmi dobre, pretože Mahrez pripravil gól Hindimu a následne prišiel vlastný. Počas nadstavenia však Pedro vyrovnal a po zmene strán striedajúci Barrow vyrovnal. Saint-Maximim síce ešte raz vrátil vedenie svojmu tímu. Spomínaný gambijský útočník pri svojom debute po príchode z Cagliari strelil druhý gól a zdalo sa, že zariadil pre Al-Taawon cennú remízu. Zasiahol však VAR a zásah neplatil. Al-Taawon prehral prvý raz v sezóne a klesol na štvrté miesto. Na tretej priečke ho preskočil práve Al-Ahli.

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore