Saudi ho nezískali. Preteky o Verrattiho zvádzajú Manchester United a Bayern

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Saudi ho nezískali. Preteky o Verrattiho zvádzajú Manchester United a Bayern

Kam zamieri Verratti?
Kam zamieri Verratti?Profimedia
Marco Verratti (30) nefiguruje v plánoch trénera PSG Luisa Enriqueho (53). O talianskeho tvorcu hry sa zaujímali aj Saudi, no najnovšie sa do boja o jeho podpis zapojili Manchester United a Bayern Mníchov.

Verratti bol vynechaný z kádra Parížanov na úvodné dva zápasy Ligue 1 v sezóne 2023/24. Dohodnutý mal byť pred časom s klubom Al-Hilal, ale podľa portálu 90min ku konsenzu nedošlo a rokovania medzi oboma klubmi uviazli.

Podľa rovnakého média a aj L'Equipe i The Mirror by United a Bayern mohli využiť situáciu a predložiť tímu z hlavného mesta Francúzska dôstojnú ponuku. Obaja európski giganti majú údajne záujem o reprezentanta Talianska, ktorý v pod Eifelovkou pôsobí od roku 2012.

"Red Devils" boli spájaní aj s príchodom Sofyana Amrabata z Fiorentiny. Erik ten Hag už však mal dať zelenú k získaniu Verrattiho. To by pravdepodobne znamenalo, že klub z Old Traffordu sa vzdá posily v podobe marockého futbalistu.

Rodák z Pescary v uplynulom ročníku nastúpil vo farbách PSG až do 37 duelov. Pred presunom k šampiónovi Ligue 1 pôsobil vo svojom rodisku a hrával taliansku Seriu B. Svoje futbalové umenie by teraz mohol presunúť do ďalšej z TOP 5 líg.