Schmiedlová ďalej po skoro troch hodinách, Kližanovi návrat nevyšiel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová ďalej po skoro troch hodinách, Kližanovi návrat nevyšiel

Schmiedlová na turnaji pokračuje ďalej.
Schmiedlová na turnaji pokračuje ďalej.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 30. januára?

16:27 - Martinovi Kližanovi nevyšiel návrat do hlavnej súťaže na challengeri v nemeckom Koblenzi. Úspešný kvalifikant podľahol domácemu Rudolfovi Mollekerovi za 57 minút 0:6, 2:6. Tridsaťštyriročný Kližan sa na tomto type podujatia ocitol v 1. kole od prvý raz od júna 2021.

16:17 - Clara Tausonová na halovom turnaji WTA 250 v Linzi po roku a opäť po obrate zdolala taliansku šampiónku z 2018 Camilu Giorgiovú. Dvadsaťjedenročná Dánka tentoraz zvíťazila 3:6, 6:3, 6:3 a vylepšila vzájomnú bilanciu na 3:0. O obhajobu vlaňajšieho štvrťfinále si zahrá proti finalistke z roku 2019 a tohtoročnej nasadenej jednotke Jelene Ostapenkovej z Lotyšska (h2h 1:0), ktorú zdolala vo finále v 2021 v Luxemburgu.

15:53 - Aktuálne najlepšiu slovenskú tenistku čaká v 2. kole v Hua Hine Wang Ja-fan z Číny, ktorá si poradila s ruskou kvalifikantkou Alinou Kornejevovou 6:2, 6:4. 

14:15 - Slovenka Anna Karolína Schmiedlová uspela v prvom kole na turnaji WTA v thajskom Hua Hin. V úvodnom kole ako ôsma nasadená zdolala Japonku Mai Hontamovú 7:6 (5), 7:6 (8) po dvoch hodinách a 47 minútach.

10:46 - Linda Fruhvirtová vyhrala až vo svojom štvrtom turnaji novej sezóny zápas v hlavnej súťaži. V thajskom Hua Hin si česká tínedžerka poradila s Ruskou Anastasiou Tichonovovou 6:3, 6:1.

09:24 - Tridsaťšesťročná Tatiana Mariová zvládla úvodné vystúpenie i na svojom treťom tohtoročnom turnaji, keď na WTA 250 v thajskom Hua Hine zvíťazila nad holandskou kvalifikantkou Arianne Hartonovou hladko 6:3, 6:1. Štvrtá nasadená Nemka sa o obhajobu štvrťfinále z minulého roka stretne buď s Američankou Katie Volynetsovou, alebo so Slovinkou Tamarou Zidanšekovou.

07:15 - Slováka Martina Kližana čaká v nemeckom Koblenzi prvé kolo challengeru premiérovo od júna 2021, keď sa predstavil v rodnej Bratislave. Tridsaťštyriročný veterán si zmeria sily s domácim Rudolfom Mollekerom (od 13:30).

07:10 - Anna Karolína Schmiedlová začne svoju púť podujatím v thajskom Hua Hine proti japonskej kvalifikantke Mai Hontamovej. Slovenka je ôsma nasadená, na kurt by sa nemala dostať skôr ako o 9:30 SEČ.

06:00 - Na turnaji vo francúzskom Montpellieri mohli diváci sledovať zápas medzi Jaumem Munarom a Pedrom Martínezom. Napriek tomu, že Munar je na rebríčku o 24 miest vyššie, jeho španielsky súper potvrdil, že sa mu proti nemu darí. Martínez zdolal svojho krajana 6:4, 7:6 a pripísal si proti nemu šieste víťazstvo v rade, čím si vylepšil celkovú bilanciu vo vzájomných stretnutiach na 7:1.