Schmiedlová v Thajsku končí, Šramková postúpila v Portugalsku do štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Schmiedlová v Thajsku končí, Šramková postúpila v Portugalsku do štvrťfinále
 Schmiedlová neprešla cez osemfinále.
Schmiedlová neprešla cez osemfinále.TASR / Flashscore
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 1. februára?

23:57 - Tereza Mihalíková spoločne s Nórkou Ulrikke Eikeriovou nepostúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA 500 v rakúskom Linzi. V pozícii druhého nasadeného páru nestačili vo štvrťfinále na talianske duo Sara Erraniová - Jasmine Paoliniová a podľahli mu vo vyrovnanom zápase 4:6, 7:5, 8:10 za rovných 100 minút.

21:57 - Tretí nasadený Félix Auger-Aliassime sa vo svojom úvodnom vystúpení na halovom turnaji ATP 250 v Montpellieri poriadne nadrel na postup. Domáceho osemfinalistu tohtoročného Australian Open Arthura Cazauxa zdolal po dvoch hodinách a 47 minútach boja 7:5, 2:6, 7:6, keď ôsmimi vyhratými fiftínmi v rade otočil vývoj duelu zo stavu 3:5 a 0:15. Vo štvrťfinále sa kanadský tenista stretne s ďalším Francúzom Haroldom Mayotom (h2h 0:0).

21:17 - Christopher Eubanks debutoval v Davisovom pohári vo veku 27 rokov. V kvalifikačnom zápase proti Ukrajine zdolal Vjačeslava Bjelinského 6:3, 6:2 a zvýšil americké vedenie na 2:0.

19:30 - Tenisti USA sa ujali očakávaného vedenia v kvalifikačnom zápase Davisovho pohára proti Ukrajine, s ktorou sa z bezpečnostných dôvodov stretli v litovskom Vilniuse. Favorizovaný Sebastian Korda sa však nečakane natrápil na víťazstvo v úvodnej dvojhre proti Oleksijovi Krutychovi a svojho súpera zo štvrtej svetovej stovky zdolal až po trojsetovej bitke 6:3, 6:7, 6:4.

15:30 - Belgická tenistka Elise Mertensová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Linzi po víťazstve 6:1, 6:3 nad Taliankou Luciou Bronzettiovou.

14:39 - Kazašský tenista Alexander Ševčenko zvíťazil v 2. kole dvojhry na turnaji ATP v Montpellieri nad domácim Francúzom Gregoireom Barrerem 7:6 (3), 2:6, 6:3.

13:05 - V Portugalsku sa darí Rebecce Šramkovej. Slovenská tenistka na halovom turnaji v Porte postúpila do štvrťfinále dvojhry. Do ďalšej fázy sa dostala po výhre nad českou oponentkou Juliou Struplovou, ktorú po 67 minútach zdolala 6:4 a 6:2.

12:45 - Anna Karolína Schmiedlová si štvrťfinále na turnaji v thajskom Hua Hine nezahrá. Nad jej sily bola v osemfinálovej bitke čínska súperka Yafan Wang, ktorej Slovenka po hodine a 33 minútach podľahla 2:6 a 4:6.

11:06 - Rovnaký počin ako nižšie spomínaný Medvedev zaznamenala v ženskej časti turnaja v Melbourne Marta Kosťuková. Ukrajinská tenistka mala na konte 186 winnerov. Len o dva menej si pripísala finalistka Čeng Čchin-wen.

10:57 - Zaujímavým prvenstvom sa môže pochváliť Daniil Medvedev. Neúspešný finalista Australian Open zaznamenal počas prvého Grand Slamu sezóny najviac víťazných úderov, dohromady ich vyprodukoval až 289.