Sinner odstúpil v Madride, Alcaraz tam na hetrik nedosiahne. Rybakinová vyzve Sabalenkovú

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sinner odstúpil v Madride, Alcaraz tam na hetrik nedosiahne. Rybakinová vyzve Sabalenkovú

Carlos Alcaraz zlatý hetrik v Madride nedosiahne.
Carlos Alcaraz zlatý hetrik v Madride nedosiahne.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 1. mája?

21:30 - Aryna Sabalenková nemusela po šiestich zápasoch hrať rozhodujúci tretí set. Na antukovom turnaji WTA 1000 v Madride zdolala bieloruská šampiónka z rokov 2021 a 2023 ruskú tínedžerku Mirru Andrejevovú 6:1, 6:4 a postúpila do semifinále. V ňom sa stretne s Kazaškou Jelenou Rybakinovou.

19:30 - Necelý mesiac pred začiatkom Roland Garros sa Jannik Sinner odhlásil z turnaja Masters 1000 v Madride. Taliansky víťaz troch tohtoročných turnajov vrátane Australian Open, ktorý bojuje o post svetovej jednotky, sa ospravedlnil pre problémy s pravým bedrom. Do semifinále sa bez boja prebojoval Kanaďan Félix Auger-Aliassime.

18:15 - Carlos Alcaraz tretí rok po sebe nebude dominovať na domácom antukovom turnaji Masters 1000 v Madride. Španielsky mladík tento rok skončil vo štvrťfinále proti Andrejovi Rubľovovi, s ktorým prehral 6:4, 3:6, 2:6. Čítajte viac.

Zostrih zápasu.
Flashscore

16:00 - Jelena Rybakinová dokázala vyhrať rozhodujúci tretí set už dvanástykrát v rade, čím natiahla svoju neporaziteľnosť na antuke na 16 zápasov. Vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Madride v súboji rodáčok z Moskvy reprezentujúcich Kazachstan čelila za stavu 2:5 dvom mečbalom Julie Putincevovej. Oba však dokázala eliminovať a na tretí pokus po takmer trojhodinovom boji svoju súperku zdolala. Čítajte viac.

00:35 - "Znamená to pre mňa veľmi veľa. Som neskutočne šťastný, že som vôbec mohol zdieľať kurt, takú arénu a taký moment s hráčom ako je Rafa. Atmosféra bola neskutočná a on ukázal, že je to neskutočný hráč a pre mňa je to ďalší zo splnených snov a zážitok na celý život," vyhlásil český tenista.

Pozápasový rozhovor s Lehečkom.
Flashscore

00:10 - Jiří Lehečka pokračuje v Madride v jednom zo svojich najlepších turnajov a navyše si v osemfinále pripísal veľmi cenný skalp. Najlepší Čech v rebríčku zdolal po setoch 7:5, 6:4 antukového kráľa a päťnásobného šampióna Rafaela Nadala, ktorý sa domácej tisícke predstavil posledný raz. Rodák z Mladej Boleslavi zabojuje o svoje premiérové semifinále na podnikoch Masters proti nasadenej trojke Daniilovi Medvedevovi. Čítajte viac

Zostrih zápasu.
Flashscore

.