Skalica odštartuje jarnú časť sezóny v azyle, dôvodom sú problémy s trávnikom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skalica odštartuje jarnú časť sezóny v azyle, dôvodom sú problémy s trávnikom

Skaličania si budú musieť na návrat domov ešte počkať.
Skaličania si budú musieť na návrat domov ešte počkať. FB MFK Skalica
Vzhľadom na meškajúcu realizáciu vyhrievania hracej plochy odohrá MFK Skalica svoje prvé dva domáce jarné zápasy futbalovej Fortuna ligy na iných štadiónoch. Rozhodlo o tom Prezídium Únie ligových klubov (ÚLK) na základe žiadosti klubu.

Do konca základnej časti Fortuna ligy 2022/23 ostávajú ešte štyri kolá. Po nich sa tabuľka rozdelí na dve časti, skupinu o titul a udržanie sa. Nováčik MFK Skalica potrebuje každý bod, keďže je aktuálne na predposlednom mieste tabuľky.

Situáciu mu komplikuje meškajúca inštalácia vyhrievania trávnika, a tak oba zvyšné domáce zápasy základnej časti nemôže hrať na svojom ihrisku. Prezídium ÚLK požiadalo vedenie MFK Skalica o náhradné riešenie. Svoje dva domáce zápasy základnej časti proti Liptovskému Mikulášu a MFK Dukla Banská Banská Bystrica tak odohrá na iných štadiónoch.

Proti Liptovskému Mikulášu nastúpia Skaličania v nedeľu 19. februára o 15:00 na štadióne v Trenčíne. Duel záverečného 22. kola základnej časti (4. marca o 16:30) proti Banskej Bystrici sa uskutoční v Zlatých Moravciach.