Slafkovský a spol. zlomili kliatbu, tešil sa aj Tatar. NHL videla v noci tri hetriky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slafkovský a spol. zlomili kliatbu, tešil sa aj Tatar. NHL videla v noci tri hetriky

Slafkovský sa s tímom radoval z výhry po siedmich stretnutiach.
Slafkovský sa s tímom radoval z výhry po siedmich stretnutiach.Profimedia
Deväť stretnutí priniesol uplynulý hrací deň v NHL. Tomáš Tatar (32) sa predstavil už počas sobotňajšieho večera, Juraj Slafkovský (18) v nedeľu v noci.

New Jersey Devils - New York Rangers 4:3 pp

Rangers viedli po dvoch tretinách o dva góly a smerovali k víťazstvu, ale Jack Hughes zavelil na obrat. Pripísal si tri body vrátane prvého aj tretieho gólu, takisto asistoval pri zásahu Bratta. Celkovo vyslal až jedenásť striel.

Predĺženie rozhodol obranca Damon Severson. "Jazdci" prehrali prvýkrát po troch výhrach v rade. Slovenský útočník Tomáš Tatar na strane "diablov" nebodoval, vyslal jednu strelu, získal jeden plusový bod a na ľade strávil 17:05 minúty.

Newyorčania postavili do bránkoviska Igora Šesťorkina, Jaroslav Halák sa porážke prizeral zo striedačky.

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes 4:3 sn

Kirill Marčenko z Columbusu zaknihoval hetrik a premenil aj samostatný nájazd v penaltovej lotérii pri triumfe Blue Jackets nad Carolinou. Výraznou mierou k dvom bodom domácich prispel 39 zákrokmi gólman Joonas Korpisalo.

Buffalo Sabres - Minnesota Wild 6:5 pp

Päť bodov (bilancia 2+3) zaznamenal Rasmus Dahlin pri víťazstve Buffala nad Minnesotou. Švédsky obranca poslal duel do predĺženia zásahom v čase 57:36, aby 19 sekúnd pred jeho koncom rozjasal Sabres Victor Olofsson, ktorý skóre stretnutia aj otváral.

Montreal Canadiens - St. Louis Blues 5:4

Juraj Slafkovský a spol. sa dočkali prvej výhry od 20. decembra 2022. Canadiens porazili St. Louis, pričom trinásť minút pred koncom prehrávali 3:4. Draftová jednotka z predošlého júla odohrala bez dvoch sekúnd rovných 12 minút, na konto jej pribudli dve mínusové body. Individuálne sa Slafkovský nepresadil v 11 zápasoch po sebe.

Ottawa Senators - Seattle Kraken 4:8

Sám vojak v poli. Aj takto by sa dal nazvať príbeh Tima Stützleho z Ottawy, ktorý sa podieľal na všetkých góloch svojho mužstva hetrikom a asistenciou, ale na body to bolo málo. Seattle sfúklo Senators ôsmimi trefami z 24 striel na bránu. Po tri body (1+2) z radov hostí získali André Burakovsky a Jordan Eberle

Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings 4:1

Edmonton Oilers - Colorado Avalanche 2:3 pp

Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 1:5

Hetrikovým mužom bol aj Kevin Fiala, ktorého Los Angeles porazilo Vegas a priblížilo sa lídrovi Západnej konferencie na rozdiel štyroch bodov.

San Jose Sharks - Boston Bruins 2:4