Slafkovský si otvoril strelecký účet v NHL, stal sa prvou hviezdou zápasu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slafkovský si otvoril strelecký účet v NHL, stal sa prvou hviezdou zápasu
Na presný zásah už viac čakať nemusí.
Na presný zásah už viac čakať nemusí.Profimedia
Draftová jednotka Juraj Slafkovský (18) sa po prvý raz zapísal do gólových štatistík zámorskej profiligy v piatom súťažnom stretnutí a mohol sa tešiť z výhry. Pri víťazstve svojho mužstva bol aj Tomáš Tatar (31).

Boston Bruins - Anaheim Ducks 2:1sn

Po jednozápasovej prestávke sa do ostrej akcie v drese Ducks vrátil Pavol Regenda. Odkrútil si takmer osem minút, no bol súčasťou gólovo chudobného duelu. So svojím tímom podľahli Bostonu po samostatných nájazdoch.

Montreal Canadiens - Arizona Coyotes 6:2

Podarilo sa mu to. Slafkovský prelomil strelecké mlčanie a v strete s Arizonou sa dočkal svojho prvého presného zásahu v NHL. Po nepríjemnom ataku od Josha Browna si následne slovenský mladík sám vybojoval puk a strelou švihom nedal gólmanovi hostí šancu.

Okrem gólu a víťazstva sa mohol tešiť aj z titulu prvej hviezdy duelu, v ktorom odohral viac než 14 minút. Takisto sa z neho stal najmladší slovenský strelec v histórii najlepšej ligy sveta.

Ottawa Senators - Washington Capitals 5:2

Obranca Martin Fehérváry si vo farbách Capitals zahral v meraní síl hlavných miest Kanady a USA. Na ľade strávil vyše 17 minút a aj napriek úvodnému vedeniu 2:0 sa so svojimi kolegami z bodov do tabuľky neradoval.

New York Islanders - New Jersey Devils 1:4

Druhým celkom, ktorý sa aj so slovenským zástupcom tešil z víťazného zápisu, boli Devils. Tomáš Tatar si pri výhre odkrútil presne 14 minút, individuálne bodové štatistiky si ale nevylepšil.

Columbus Blue Jackets - Nashville Predators 5:3

New York Ranges - San Jose Sharks 2:3

Pittsburgh Penguins - Los Angeles Kings 6:1

Toronto Maple Leafs - Dallas Stars 3:2pp

Minnesota Wild - Vancouver Canucks 4:3pp

Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes 6:4

Calgary Flames - Buffalo Sabres 4:6

Vegans Golden Knights - Winnipeg Jets 5:2