Studenič po klaksóne vrazil súpera hlavou na mantinel. Kelemen hviezdou, Nemec asistoval

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Studenič po klaksóne vrazil súpera hlavou na mantinel. Kelemen hviezdou, Nemec asistoval
Studenič sa tentokrát bodovo nepresadil.
Studenič sa tentokrát bodovo nepresadil.Texas Stars
V hokejovej AHL nebola v noci na nedeľu núdza o slovenské udalosti.

San Jose Barracuda - Texas Stars 5:4 pp

Marián Studenič je evidovaný v zápise o stretnutí ako muž, ktorý si vyslúžil päťminútový trest za vrazenie na mantinel. Už po ukončení druhej časti hry tam poslal nešťastne hlavou Andrewa Agozzina, okamžite sa strhla mela. Nechýbalo veľa a mohlo prísť aj na bitku brankárkov.

San Jose nepotrestalo Slovákovo vylúčenie, ale nakoniec sa z triumfu tešilo po predĺžení. Presadil sa Patrick Sieloff, asistoval mu práve Agozzino. Texas sa naďalej drží na prvom mieste Centrálnej divízie, hoci prehral tri z ostatných štyroch meraní síl.

Tucson Roadrunners - Calgary Wranglers 3:2 sn

V poradí 14. asistenciu a 28. bod v sezóne pribudli na konto Miloša Kelemena, ktorého Tucson porazil Calgary po samostatných nájazdoch.

Robustný krídelník, ktorý stihol odohrať v tejto sezóne NHL tri duely, sa osamostatnil na druhej pozícii v bodovaní Slovákov v AHL od Martina Chromiaka a zároveň si vyslúžil status tretej hviezdy súboja. Na začiatku druhej tretiny sa kľučkou presadil cez jedného brániaceho hráča a cez ďalšieho prihral na vyrovnávajúcu trefu.

Wranglers prehrali prvýkrát od 4. marca, ale play-off im už prakticky neunikne. Naopak, nádeje Roadrunners na vyraďovaciu časť sú len v rovine teórie.

Laval Rocket - Utica Comets 4:1

Štatistiky si vylepšil aj Šimon Nemec, ktorý prihrával na jediný zásah Uticy proti Lavalu. Pre dvojku uplynulého draftu NHL to bola 15. gólová prihrávka a 24. bod v prebiehajúcom ročníku AHL. Comets ešte tuho zabojujú o predĺženie sezóny v Severnej divízii, kde patrí aj Rocket.