Slovenky zdolali Argentínu, zabojujú o finálový turnaj PBJK. Tituly Mannarina a Humberta

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenky zdolali Argentínu, zabojujú o finálový turnaj PBJK. Tituly Mannarina a Humberta

Aktualizované
Slovenky pokorili argentínsky tím.
Slovenky pokorili argentínsky tím.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 11. novembra?

22:37 - Jedenásťnásobné české šampiónky neukončili päťročné čakanie na finále Pohára Billie Jean Kingovej. Rovnako ako pred rokom skončili pred jeho bránami, aj tento rok v španielskej Seville neudržali vedenie proti Kanaďankám a prehrali 1:2. Po úvodnom víťazstve favorizovanej Krejčíkovej neuspeli v rozhodujúcej štvorhre sedemnásobné grandslamové šampiónky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková, ktoré prehrali s Leylah Fernandezovou a Gabrielou Dabrowskou 5:7, 6:7. Kanada v premiérovom finále vyzve Taliansko.

18:29 - Štvrtý nasadený francúzsky tenista Ugo Humbert triumfoval na turnaji ATP v Metz. V sobotnom finále zdolal Rusa Alexandra Ševčenka 6:3, 6:3. Získal svoj štvrtý titul vo svojom štvrtom finále na profesionálnom okruhu.

17:28 - Slovenské tenistky budú v apríli 2024 bojovať o postup na finálový turnaj Pohára Billie Jean Kingovej. V dueli o účasť vo svetovej skupine totiž zdolali Argentínu 3:1. O rozhodujúci tretí bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom NTC zaslúžila Viktória Hrunčáková, ktorá v dueli tímových dvojok zdolala Juliu Rierovú. Slovenky sa dozvedia meno súpera v kvalifikácii v nedeľu 12. novembra, keď je v dejisku tohtoročného finálového turnaja v Seville na programe žreb. Viac v článku.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

16:39 - Druhý nasadený Francúz Adrian Mannarino vyhral turnaj ATP v Sofii. V sobotnom finále zdolal Jacka Drapera z Veľkej Británie 7:6 (6), 2:6, 6:3 a získal svoj piaty titul na profesionálnom okruhu, tretí v tomto roku.

15:53 - Semifinále Pohára Billie Jean Kingovej medzi českými tenistkami a Kanadou rozohrá Barbora Krejčíková, ktorá sa stretne s osemnásťročnou Marinou Stakusicovou. Po nich nastúpi na tvrdom povrchu v Seville Markéta Vondroušová v súboji jedničiek proti Leylah Fernandezovej. Nomináciu povedal novinárom kapitán Peter Pála.

15:10 - Talianske tenistky prvýkrát od štvrtého triumfu v roku 2013 postúpili do finále Billie Jean King Cupu (predtým Fed Cup). V semifinále v španielskej Seville si už po dvojhrách poradili so Slovinkami, keď víťazný druhý bod získala Jasmine Paoliniová po výhre 6:2, 4:6, 6:3 nad Tamarou Zidanšekovou. O celkové víťazstvo sa Taliansko stretne s Češkami, alebo Kanaďankami.

14:50 - Slovenské tenistky vedú v dueli o účasť vo svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej nad Argentínou 2:1. O druhý bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom NTC postarala debutantka Renáta Jamrichová, ktorá po výbornom výkone zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú 6:1, 6:4. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

12:36 - Taliansko vedie 1:0 nad Slovinskom v prvom semifinále Pohára Billie Jean Kingovej v Seville. Martina Trevisanová získala úvodnú dvojhru po odvrátení setbalu a zdolala Kaju Juvanovú 7:6, 6:3.

07:45 - Slovenské tenistky si z prvého dňa súbojov s Agrentínou odniesli remízový stav 1:1. O ďalšie body v PBJK zabojujú na domácej pôde v sobotu, ktorá prinesie aj duel tímových jednotiek.

06:30 - Sobotňajší program má jasný hlavný ťahák - semifinálové boje Pohára BJK. Najskôr sav boji o finále stretnú tenistky Talianska s prekvapením zo Slovinska. V druhej dvojici uvidia fanúšikovia český výber Petra Pálu, ktorý vyzve Kanadu.