Parádny obrat Schmiedlovej. Odvrátený mečbal, šesť gemov v rade a postup v Hobarte

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Parádny obrat Schmiedlovej. Odvrátený mečbal, šesť gemov v rade a postup v Hobarte
Schmiedlová sa nevzdala a postúpila.
Schmiedlová sa nevzdala a postúpila.TASR
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 8. januára?

16:17 - Svetové jednotky sa pred Australian Open nezmenili. Schmiedlová stúpla o šesť miest.

12:00 - Paula Badosová vlani vynechala tri grandslamové turnaje pre zdravotné problémy a po Wimbledone musela ukončiť sezónu. Na kurty sa vrátila až v pondelok v austrálskom Adelaide, kde podľahla lucky loserke Bernarde Perovej 6:3, 2:6 a 3:6.

11:35 - Britský tenista Jack Draper sa prebojoval do 2. kola turnaja ATP v austrálskom Adelaide po triumfe nad piatym nasadeným Sebástianom Báezom 6:1, 6:3.

09:16 - Prvé kolo mužského turnaja v Aucklande postavilo proti sebe hráčov, ktorých od seba v rebríčku ATP delí iba desať miest. Fábián Marozsán z pozicíe číslo 65 dokázal zdolať horšie postaveného Gaëla Monfilsa po dvoch hodinách a 38 minútach. Veľkú bitku rozhodli tajbrejky, duel sa skončil výsledkom 6:4, 6:7 (6) a 7:6 (4).

06:40 - Ruská tenistka Anna Kalinská uspela v úvodnom kole turnaja WTA v austrálskom Adelaide, keď vyradila nasadenú štvorku Barboru Krejčíkovú z Česka 7:5, 3:6 a 7:5.

05:28 - Holandský tenista Botic Van de Zandschulp postúpil do druhého kola turnaja ATP v novozélandskom Aucklande. V prvom zdolal nasadenú päťku Christophera Eubanksa z USA v dvoch setoch 7:6 (5) a 6:2.

04:51 - Anna Karolína Schmiedlová uspela v prvom kole na turnaji WTA 250 v austrálskom Hobarte. V súboji dvoch kvalifikantiek zdolala Camilu Osoriovú z Kolumbie po trojsetovom boji 1:6, 7:6 (4) a 7:5. Slovenka v rozhodujúcom dejstve prehrávala už 1:5 a v siedmej hre odvrátila pri podaní súperky mečbal, no šnúrou šiestich víťazných gemov otočila skóre duelu vo svoj prospech. V osemfinálovom druhom kole ju čaká nasadená jednotka Elise Mertensová.