Klein si finále v Nemecku nezahrá, Slovak Open ovládla osemnásťročná Nemka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klein si finále v Nemecku nezahrá, Slovak Open ovládla osemnásťročná Nemka

Aktualizované
Klein v Nemecku dobojoval.
Klein v Nemecku dobojoval.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 4. novembra?

21:00 - Novak Djokovič si v semifinále halového turnaja Masters 1000 v Paríži vylepšil svoju bilanciu na 9:0. Tento rok zdolal Andreja Rubľova po troch hodinách boja 5:7, 7:6, 7:5 a vyhral tak už tretiu trojsetovú bitku v priebehu troch dní. O svoj siedmy triumf v hale Bercy si to skúsený Srb rozdá s Bulharom Grigorom Dimitrovom.

17:39 - Nemecká tenistka Ella Seidelová sa stala víťazkou dvojhry na turnaji Slovak Open. Vo finále zdolala v bratislavskom NTC v pozícii nasadenej sedmičky šestku "pavúka" Rusku Sofiu Lansereovú (23) 6:4, 7:6. V druhom sete otočila z 2:5. Viac v článku.

16:42 - Sedemnásty hráč sveta Grigor Dimitrov vyradil na halovom podujatí Masters 1000 v Paríži po Medvedevovi a Hurkaczovi ďalšieho favorita. Bez straty podania zdolal svetovú šestku Stefanosa Tsitsipasa z Grécka 6:3, 6:7, 7:6.

Zostrih stretnutia Dimitrov - Tsitsipas.
Flashscore

15:38 - Lukáš Klein v nemeckom Ismaningu o titul nezabojuje. V semifinále bol nad jeho sily domáci Maximilian Marterer, ktorý Slováka zdolal po hodine a 13 minútach dvakrát 6:4.

14:00 - Druhý nasadený francúzsko-český pár Estelle Cascinová, Jesika Malečková získal titul vo štvorhre na turnaji Slovak Open 2023. Vo finále si hladko poradil s trojkami pavúka Denisou Hindovou a Karolínou Kubáňovou z Českej republiky a zvíťazil 6:3, 6:2 za 63 minút. Dvadsaťdeväťročná Malečková obhájila v Bratislave titul z minulého roka, ktorý získala po boku krajanky Renaty Voráčovej. Cascinová v Bratislave štartovala vôbec po prvý raz.

12:00 - Ženský turnaj Slovak Open 2023 spozná svoju šampiónku. O titul si zahrá Nemka Ella Seidelová proti Ruske Sofii Lansereovej, ktorá v semifinále vyradila domácu nádej Renátu Jamrichovú. Finále by malo odštartovať o 15:00.

07:48 - Lukáša Kleina čaká boj o postup do finále turnaja v Ismaningu. Na nemeckom harde vyzve slovenský tenista domáceho Maximiliana Marterera, ktorému patrí 105. priečka rebríčka ATP. Doposiaľ sa stretli dvakrát, oba duely odohrali v tomto roku a ich vzájomná bilancia je 1:1.

07:19 - Turnaj majsteriek spoznal semifinalistky, Vondroušová končí s tromi prehrami.

06:48 - O osmičke pre Turnaj majstrov je rozhodnuté. Štvrťfinálová porážka Alexa de Minaura na parížskom Masters 1000 poslala na vyvrcholenie sezóny do Turína nemeckého šampióna z roku 2021 Alexandra Zvereva a prvýkrát aj dánskeho mladíka Holgera Runeho. Dvojica doplnila už istých účastníkov Novaka Djokoviča, Carlosa Alcaraza, Daniila Medvedeva, Jannika Sinnera, Andreja Rubľova a Stefanosa Tsitsipasa.