Dobrodružstvo Kleina v Nemecku pokračuje, Jamrichová na Slovak Open končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dobrodružstvo Kleina v Nemecku pokračuje, Jamrichová na Slovak Open končí
Aktualizované
Jamrichová končí v semifinále Slovak Open.
Jamrichová končí v semifinále Slovak Open.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 3. novembra?

23:00 - Novak Djokovič prerušil sériu dvoch prehier s Holgerom Runom. Vo štvrťfinále halového turnaja Masters 1000 v Paríži zdolal dánskeho mladíka po takmer trojhodinovej bitke 7:5, 6:7, 6:4, odplatil mu prehry z vlaňajšieho finále a tohtoročného Ríma, pripísal si 16. víťazstvo v rade a ešte zvýšil svoj náskok na čele svetového rebríčka. 

Zostrih duelu Djokovič - Rune.
Flashscore

22:30 - Svetová jednotka Aryna Sabalenková sa druhý rok po sebe dostala do semifinále Turnaja majsteriek. Minuloročná finalistka zdolala v dohrávke reprízy januárového finále Australian Open v Cancúne Kazašku Jelenu Rybakinovú 6:2, 3:6, 6:3 a odplatila jej dve prehry z tejto sezóny.

Zostrih zápasu Sabalenková - Rybakinová.
Flashscore

22:20 - Lukáš Klein postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 75 v nemeckom Ismaningu (73 000 EUR, tvrdý povrch hala). Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra vo štvrťfinále hladko zvíťazil nad domácim hráčom Maxom Hansom Rehbergom a zdolal ho 6:3, 6:2 za 53 minút. Slovenský daviscupový reprezentant si v súboji o postup do svojho druhého challengerového finále v rade za sebou zmeria sily s druhým nasadeným Nemcom Maximilianom Martererom (105. ATP).

18:17 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová neuspela v semifinále dvojhry na turnaji Slovak Open v Bratislave. So šiestou nasadenou Ruskou Sofiou Lansereovou, ktorá je v rebríčku WTA o viac než 500 miest vyššie, prehrala 5:7, 3:6. Zápas trval 1:15 h. Súperkou Lansereovej v sobotnom finále bude Nemka Ella Seidelová. Turnajová sedmička zdolala ôsmu nasadenú Chorvátku Leu Boškovičovú 7:6 (6), 3:6, 6:1. Viac v článku.

18:00 - Nikola Daubnerová s Miou Pohánkovou nezabojujú o titul vo štvorhre na turnaji Slovak Open 2023. Slovenský pár štartujúci na turnaji vďaka voľnej karte nestačil v semifinále na tretiu nasadenú českú dvojicu Denisa Hindová, Karolína Kubáňová a podľahol jej 4:6, 2:6 za 68 minút. Pre mladé hráčky Národného tenisového centra, ktoré v prvom kole zdolali najvyššie nasadený ruský pár, je semifinálová účasť cennou skúsenosťou.

17:28 - Alex Molčan si semifinále na halovom turnaji v Bergame nezahrá. Nad jeho sily bol Belgičan Goffin, ktorý Slováka zdolal 7:5 a 6:2.

16:11 - Bulharský tenista Grigor Dimitrov postúpil do semifinále dvojhry na turnaji Masters 1000 v Paríži. V piatkovom štvrťfinále zdolal jedenásteho nasadeného Huberta Hurkacza z Poľska v troch setoch 6:1, 4:6 a 6:4. V boji o finále sa stretne so siedmym nasadeným Stefanosom Tsitsipasom z Grécka, ktorý vyradil Rusa Karena Chačanova 6:3, 6:4.

Zostrim zápasu Dimitrov - Hurkacz.
Flashscore

13:28 - Na harde v nemeckom Ismaningu zabojuje o postup do semifinále Lukáš Klein. Oponentom mu bude domáci hráč Max Hans Rehberg zo 631. miesta rebríčka ATP.

12:27 - Renátu Jamrichovú čaká na domácom challengerovom podujatí semifinálový súboj. V Bratislave bude v piatok jej súperkou o sedem rokov staršia Sofia Lansereová.

11:36 - Po zdolaní talianskej a holandskej prekážky je pre Alexa Molčana pripravený belgický protivník. Slovenský tenista sa vo štvrťfinále postaví proti Davidovi Goffinovi.

11:22 - Alexander Zverev stále nemá po vypadnutí v osemfinále na Masters v Paríži istý štart na Turnaji majstrov a pokúsi sa sám si ho vybojovať na budúci týždeň v Sofii. Najlepší nemecký tenista sa dostal do hlavnej súťaže ako "núdzový náhradník" (emergency substitution) a bude plniť úlohu nasadenej jednotky.

10:48 - Belinda Benčičová oznámila na sociálnych sieťach, že sa stane mamičkou. Bývalá svetová štvorka odohrala posledný súťažný zápas pred necelými dvoma mesiacmi v San Diegu a tento rok triumfovala na hardových akciách WTA 500 v Adelaide a Abú Dhabí. V rebríčku momentálne figuruje na 14. mieste.

05:53 - Organizátori Turnaja majsteriek v mexickom Cancúne napokon pár minút pred polnocou pre dážď ukončili štvrtkový program. Záverečná dvojhra v skupine Bacalar medzi Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou, ktoré sú v priamom súboji o postup do semifinále, sa bude hrať v piatok. Kazaška pôjde za stavu 2:6 a 5:3 podávať na vynútenie si tretieho setu.

05:40 - Dážď opäť komplikuje Turnaj majsteriek v mexickom Cancúne a tretí deň po sebe zostáva program nedohraný. Vo štvrtok sa na kurt vôbec nedostali deblové páry Coco Gauffová a Jessica Pegulová či Laura Siegemundová a Vera Zvonarevová a nedohraný nateraz pravdepodobne zostane aj priamy súboj o druhé miesto v singlovej skupine medzi Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou. Duel bol opakovane prerušovaný, polhodinu pred polnocou začalo opäť pršať a organizátori poslali tenistky do šatní. 

05:18 - Pegulová na Turnaji majsteriek nepoľavila, do semifinále prešla bez straty setu.

Zostrih stretnutia Pegulová - Sakkariová.
Flashscore

04:53 - Storm Hunterová a Elise Mertensová ukončujú svoju prvú spoločnú sezónu na Turnaji majsteriek, skupinovou fázou prešli bez prehry a bez straty setu. Austrálčanka a Belgičanka, ktorá obhajuje vlaňajší triumf, v treťom zápase zdolali americko-holandské duo Desirae Krawczyková a Demi Schuursová 6:2, 6:3 a postúpili do semifinále z prvého miesta.

04:48 - Holger Rune zdolal na halovom turnaji Masters 1000 v Paríži Nemca Daniela Altmaiera dvakrát 6:3 a výrazne si posilnil pozíciu v boji o premiérovú účasť na Turnaji majstrov. Vo štvrťfinále sa dánsky obhajca titulu stretne so šesťnásobným šampiónom Novakom Djokovičom v repríze vlaňajšieho finále.