Djokovič na Turnaji majstrov vyrovnal zápis Ivana Lendla, čaká ho bitka s Alcarazom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Djokovič na Turnaji majstrov vyrovnal zápis Ivana Lendla, čaká ho bitka s Alcarazom

Tennis Tracker: Djokovič sa vyrovnal Lendlovi na ATP Finals, lepší je len Federer
Tennis Tracker: Djokovič sa vyrovnal Lendlovi na ATP Finals, lepší je len FedererReuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 17. novembra?

23:26 - Nemecký tenista Alexander Zverev zvíťazil nad Rusom Andrejom Rubľovom 6:4, 6:4 v zápase červenej skupiny na Turnaji majstrov. Pre oboch to bol záverečný duel v Turíne, pred ktorým už nemali šancu postúpiť. 

16:28 - Alcaraz zdolal Medvedeva, v semifinále Turnaja majstrov vyzve svetovú jednotku.

15:17 - Bývalý francúzsky tenista Paul-Henri Mathieu sa stal kapitánom francúzskeho daviscupového tímu. Mužskú reprezentáciu povedie aj na budúcoročných olympijských hrách v Paríži. Mathieu nahradí na poste kapitána Sebastiena Grosjeana, ktorý sa bude venovať trénovaniu 19-ročného krajana Arthura Filsa. "Som hrdý a poctený, že som dostal túto funkciu. Situácia vznikla tak, že Sebastien odišiel trénovať Arthura. Mám veľkú zodpovednosť za Davisov pohár, ale aj za olympiádu. Dúfam, že získame medailu. S týmto tímom mám veľké ambície," uviedol.

06:46 - Víťazstvom Jannika Sinnera sa Novak Djokovič dostal do svojho 12. semifinále na ATP Finals, čím vyrovnal zápis Ivana Lendla. Viac postupov medzi posledných štyroch má na konte len Roger Federer (16).