Hrunčáková v Dubaji úspešná aj vo štvorhre, Šramkovej stačilo na postup 59 minút

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrunčáková v Dubaji úspešná aj vo štvorhre, Šramkovej stačilo na postup 59 minút
Hrunčáková ostáva v hre o dva tituly.
Hrunčáková ostáva v hre o dva tituly.Profimedia
Tenistky Viktória Hrunčáková (25) a Rebecca Šramková (27) si v Dubaji pripísali ďalšie výhry. Mladšia z dvojice si po dvojhre pripísala víťazstvo aj v prvom kole štvorhry. Druhá menovaná sa poľahky prebojovala do singlového štvrťfinále podujatia ITF WTT W100.

Dinuová / Radišičová - Hrunčáková / Jakupovičová 2:6, 2:6

Prvých päť gemov zakaždým ponúklo udržanie servisu na oboch stranách. Zlom prišiel v šiestej hre, keď Hrunčáková so svojou slovinskou spoluhráčkou dokázali prelomiť podanie súperiek a viedli 4:2. Rovnaký počin sa im podaril aj v závere úvodného setu, ktorý vyhrali po 28 minútach.

Druhé dejstvo už prinieslo viacero strát podaní. Z prvej ťažilo vedúce duo, následne ale brejk nepotvrdilo. Kľúčovým faktorom bol opäť gem číslo šesť, v ktorom Slovenka s Jakupovičovou protivníčkam vzali servis a poslednú hru celého stretnutia ukončili čistou hrou. V súboji medzi najlepšou osmičkou ich čaká dvojica Bojicaová - Jašinová.

Plipuechová - Šramková 1:6, 3:6

Ešte ľahšiu prácu ako Hrunčáková mala v dvojhre jej krajanka. Do prvého setu vstúpila udržaním vlastného podania, po ktorom o malú chvíľu brejkla svoju thajskú súperku. V šiestej hre Plipuechovej opäť vzala servis, čo následne potvrdila svojím vlastným a viedla 1:0. Aj na víťazstvo v druhej časti súboja stačili Šramkovej dva brejky, ktoré získala v piatom a deviatom geme. Z triumfu sa tešila už po 59 minútach, vo štvrťfinále sa stretne s lepšou z dvojice Watsonová - Mladenovičová.

Slovenky sú v rebríčku WTA na priečkach 124 a 129.
Slovenky sú v rebríčku WTA na priečkach 124 a 129.Flashscore