Tennis Tracker: Alcaraz mieri v Miami do štvrťfinále, Eubanks premiérovo v TOP 100

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Alcaraz mieri v Miami do štvrťfinále, Eubanks premiérovo v TOP 100
Španiel si poradil s Tommym Paulom.
Španiel si poradil s Tommym Paulom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 29. marca?

21:02 - Svetová dvojka Arina Sabalenková sa s účinkovaním na tenisovom turnaji WTA v Miami rozlúčila prekvapujúco už vo štvrťfinále dvojhry. V ňom bola nad sily bieloruskej tenistky 74. hráčka svetového rebríčka Sorana Cirsteová, ktorá zvíťazila 6:4, 6:4.

9:03 - Daniil Medvedev zdolal na turnaji Masters 1000 v Miami Francúza Quentina Halysa 6:4, 6:2 a postupom medzi osem najlepších vyrovnal svoj najlepší výsledok z predchádzajúcich dvoch sezón. O svoje prvé floridské semifinále si zahrá proti domácemu Eubanksovi.

8:02 - Svetová trojka Jessica Pegulová zdolala na turnaji WTA 1000 v Miami Anastasiu Potapovovú 4:6, 6:3, 7:6, hoci jej súperka v treťom sete dvakrát podávala na víťazstvo. Američanka vyhrala aj štvrtý vzájomný stret, hoci tretíkrát až po tesnom trojsetovom boji. Postupom do semifinále obhájila minuloročný výsledok.

7:47 - Francisco Cerúndolo je stále na najlepšej ceste zopakovať vlaňajšie senzačné semifinále na turnaji Masters 1000 v Miami. Argentínčan zdolal na Floride Taliana Lorenza Sonega 3:6, 6:3, 6:2 a postúpil medzi najlepších osem. O obhajobu bodov z minulého roka bude hrať s Chačanovom.

7:39 - Christopher Eubanks zdolal na domácej pôde v Miami Francúza Adriana Mannarina v dvoch tie-breakoch a postupom do štvrťfinále si tretíkrát vylepšil svoje maximum na podujatiach Masters 1000. Dvadsaťšesťročný Američan, ktorý si na Floride zabezpečil premiérovú účasť v TOP 100, si o postup do semifinále zahrá s víťazom duelu Medvedev - Halys.

7:33 - Karen Chačanov zdolal na Masters v Miami nasadenú dvojku Stefanosa Tsitsipasa 7:6, 6:4, odplatil mu prehru zo semifinále tohtoročného Australian Open a jeho skalp získal až v siedmom vzájomnom stretnutí.

7:14 - Žreb Davis Cupu, ktorý rozdelí 16 tímov do štyroch skupín, sa v Málage začne o 16:00. ITF zároveň oznámi štyri mestá, v ktorých sa bude turnaj hrať, zatiaľ jediným potvrdeným dejiskom je Manchester.

6:10 - "Cítim sa tu ako doma. Hrať v Miami so všetkou tou energiou, ktorú každý deň dostávam, je úžasné a užívam si to. Myslím si, že je kľúčové, že v každom zápase hrám na takej vysokej úrovni," povedal Alcaraz po postupe do štvrťfinále.

06:09 - Carlos Alcaraz na turnaji Masters 1000 nestratil s Tommym Paulom ani set a po víťazstve 6:4, 6:4 postúpil do štvrťfinále. Španielsky obhajca titulu sa v ňom stretne s ďalším Američanom Fritzom.

6:06 - Emil Ruusuvuori vo svojom prvom osemfinále na turnaji Masters 1000 v Miami zdolal Holanďana Botica Van de Zandschulpa 4:6, 6:4, 7:5, aj keď prehrával 4:6 a 1:3, v treťom sete stratil vedenie 5:2. V ďalšom duelu ho čaká Talian Jannik Sinner.