Tennis Tracker: Alcaraz po skreči súpera preletel v Indian Wells do štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Alcaraz po skreči súpera preletel v Indian Wells do štvrťfinále
Carlos Alcaraz je už vo štvrťfinále.
Carlos Alcaraz je už vo štvrťfinále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 15. marca?

22:31 Bieloruská tenistka Arina Sobolenková zvíťazila vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Indian Wells nad domácou Američankou Coco Gauffovou 6:4, 6:0.

20:55 Američan Frances Tiafoe zdolal na domácej pôde v Indian Wells minuloročného šampióna Camerona Norrieho 6:4, 6:4 a prvýkrát sa dostal do semifinále turnaja Masters 1000. Semifinalista minuloročného US Open si o svoje najväčšie finále zahrá s Medvedevom alebo Davidovičom.

9:15 Dvadsaťjedenročný Talian Jannik Sinner si poradil so švajčiarskym tenistom Stanom Wawrinkom v osemfinále dvojhry v Indian Wells 6:1 6:4.

Moment dňa zo stretnutia Sinner – Wawrinka.
Livesport

9:10 "Celý čas som bol pozitívne naladený a veril som, že zápas dokážem otočiť. Musíte to brať loptičku po loptičke, viem, že je to klišé, ale stále to funguje. Som veľmi šťastný, že som postúpil," usmieval sa Auger-Aliassime v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor s Félixom Augerom-Aliassimom.
Livesport

8:34 Svetová desiatka Félix Auger-Aliassime zdolal v nočnej bitke v Indian Wells domáceho Tommyho Paula 3:6, 6:3, 7:6 po šiestich mečbaloch a 2 hodinách a 48 minútach boja a prvýkrát v Kalifornii postúpil do štvrťfinále. V ňom kanadský mladík vyzve najvyššie nasadeného španielskeho tínedžera Alcaraza, s ktorým ešte neprehral.

Zostrih stretnutia Paul – Auger-Aliassime.
Livesport

7:37 "V dlhších výmenách som ukázala, že môžem tlačiť z obrany. Ona však robila to isté, takže som spokojná s tým, ako som bola vyrovnaná," zhodnotila Swiateková.

Pozápasový rozhovor s Igou Swiatekovou.
Livesport

7:02 Svetová jednotka a obhajkyňa titulu Iga Swiateková si v Indian Wells druhý deň po sebe poradila s bývalou víťazkou US Open. Britku Emmu Raducanuovú zdolala 6:3, 6:1 a postúpila do štvrťfinále, v ktorom bude veľkou favoritkou proti Rumunke Cirsteaovej.

Zostrih zápasu Swiateková -Raducanuová.
Livesport

6:55 "Na konci som mala veľké šťastie. Bolo to hore, dole, zachránila som štyri mečbaly, bol to určite jeden z najlepších zápasov. Aj z hľadiska kvality tenisu," povedala Kvitová v pozápasovom rozhovore.

Rozhovor s Petrou Kvitovou.
Livesport

6:50 Petra Kvitová druhýkrát v tomto roku zdolala Jessicu Pegulovú. V osemfinálovom 4. kole turnaja WTA 1000 v Indian Wells pokorila svetovú trojku po odvrátení štyroch mečbalov 6:2, 3:6, 7:6 (11) a zvýšila svoj náskok na 4:1. Vo štvrťfinále sa stretne s Grékyňou Mariou Sakkariovou.

Zostrih zápasu Kvitová - Pegulová.
Livesport

6:45 Karolína Muchová zdolala v Indian Wells krajanku Markétu Vondroušovú 6:4, 6:7, 6:4, vyhrala siedmy zápas v rade a pri svojej premiére na turnaji WTA 1000 v Kalifornii postúpila do štvrťfinále. V ňom vyzve wimbledonskú víťazku Rybakinovú.

Zostrih zápasu Vondroušová – Muchová.
Livesport

6:11 Devätnásťročný Carlos Alcaraz má na konte už 101 víťazstiev na okruhu ATP. Španiel sa v Indian Wells dostal do štvrťfinále po tom, čo mu za stavu 2:6 a 0:2 kvôli zraneniu skrečoval Brit Jack Draper.

6:00 Svetová päťka Taylor Fritz na domácom Masters 1000 v Indian Wells porazil 6:3 6:4 Maďara Mártona Fucsovicsa a vyhral už 10 z 11 posledných zápasov. Vo štvrťfinále sa 25-ročný americký tenista obhajujúci svoj najcennejší titul stretne s Wawrinkom alebo Sinnerom.