Tennis Tracker: Hibinová ovládla Livesport Prague Open, štart turnajov v Kanade

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Hibinová ovládla Livesport Prague Open, štart turnajov v Kanade

Aktualizované
Tenisové súboje môžu čakať diváci v Toronte a Montreale.
Tenisové súboje môžu čakať diváci v Toronte a Montreale. tenniscanada.com
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 7. augusta?

22:29 - Úspešne si počínal aj Španiel Alejandro Davidovich Fokina, ktorý v pondelok na turnaji v Toronte deklasoval Američana JJ Wolfa 6:0, 6:2.

21:23 - Jiří Lehečka vyhral svoj úvodný zápas na šiestom turnaji ATP v rade. Pri svojom debute na kanadskom turnaji Masters 1000 v Toronte zdolal Američana Brandona Nakashimu 7:5, 3:6, 7:6 a odplatil mu dve prehry z vlaňajšieho Turnaja majstrov do 21 rokov. V druhom kole si mladý Čech zmeria sily so svetovou päťkou Nórom Casperom Ruudom (h2h 0:1).

21:10 - Uspela aj Karolína Plíšková. V Montreale zdolala česká finalistka z minulého roka Číňanku Lin Ču 6:3, 6:7, 6:2, hoci v koncovke druhého setu pred prerušením dažďom nevyužila dva mečbaly, čím si sťažila cestu za víťazstvom. V druhom kole vyzve svetovú jednotku Igu Swiatekovú (h2h 0:2).

Zostrih víťazného zápasu Plíškovej.
Flashscore

21:00 - Marie Bouzková triumfovala v 1. kole na turnaji WTA 1000 v Montreale, keď v dueli prerušovanom dažďom zdolala americkú kvalifikantku Kaylu Dayovú 7:6, 6:3. V druhom kole Češka vyzve piatu nasadenú Francúzku Caroline Garciovú (h2h 3-0), ktorú vyradila z posledných dvoch Wimbledonov.

20:44 - Taliansky tenista Lorenzo Musetti postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v Toronte. V úvodnom kole v pozícii nasadenej šestnástky zdolal Jošihita Nišioku z Japonska 6:4, 6:1.

Zostrih víťazného zápasu Musettiho.
Flashscore

19:05 - Talianska tenistka Jasmine Paoliniová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Montreale po víťazstve nad Chorvátkou Donnou Vekičovou 7:6 (3), 6:2.

16:24 - Linda Nosková v rozhovore pre českú verziu Flashscore Správ prezradila, že nepôjde na prebiehajúci turnaj WTA 1000 v Montreale. Osemnásťročná Češka v pondelok pre nepriaznivé počasie dohrávala finále turnaja Livesport Prague Open a v utorok by musela odohrať zápas prvého kola v Kanade.

16:01 - Nao Hibinová ovládla na Livesport Prague Open niekoľko hodín po súťaži dvojhry aj deblovú kategóriu. Japonka spoločne s Oksanou Kalašnikovovou z Gruzínska prekonala stratu setu a brejku a dvojica pokorila americko-francúzske duo Quinn Gleasonová, Elixane Lechemiaová 6:7, 7:5, 10:3. 

15:58 - "Samozrejme, že som chcela vyhrať, a to veľmi. O to viac to bolí. Teraz sa budem pripravovať na ďalšie zápasy, tento je už za mnou. Veľkú úlohu zohral vietor, ktorý mi veľmi skomplikoval hru. Po úvodných gemoch som trochu zaspala a súperka začala hrať nepríjemnejšie," zhodnotila svoju finálovú prehru na Livesport Prague Open Linda Nosková.

Pozápasový rozhovor s Lindou Noskovou.
Flashscore

13:36 - Hibinová napokon prežila úspešný deň, keď triumfovala vo finále dvojhry na turnaji WTA v Prahe. V pozícii "lucky loserky" zdolala štvrtú nasadenú Češku Lindu Noskovú 6:4 a 6:1. Aj finálový duel museli prerušiť pre dážď.

10:45 - Japonka Nao Hibinová postúpila do finále dvojhry na turnaji WTA v Prahe. V semifinále, ktoré mali pôvodne hrať v sobotu, v nedeľu ho prerušili pre dážď a dohrali až v pondelok dopoludnia, zdolala Rumunku Jaqueline Cristianovú v troch setoch 6:4, 6:7 (2) a 6:3. 

08:00 - Daniel Evans ukončil čierne obdobie so životným úspechom. Tridsaťtriročný Brit získal svoju druhú a najcennejšiu trofej na turnaji ATP 500 vo Washingtone, keď vo finále zastavil Holanďana Tallona Griekspoora po výhre 7:5, 6:3.

07:00 - Po turnajoch v USA, konkrétne vo Washingtone, sa pozornosť presúva na sever do Kanady. Toronto a Montreal budú hostiť ďalšie z podujatí pred záverečným grandslamom sezóny US Open. 

06:00 - Pondelkový program na turnaji Livesport Prague Open: "Semifinále (Cristianová vs. Hibinová) sa začne podľa počasia o 10:00. Finále dvojhry najskôr o 10:30. Po ňom bude nasledovať slávnostný ceremoniál a finále štvorhry sa začne 30 minút po jeho skončení," oznámili organizátori na záver nedeľňajšieho dňa.

Pripomíname, že Japonke Hibinovej chýbali v nedeľu tri fiftíny, aby spečatila postup do finále...