Tennis Tracker: Hrunčáková napriek problémom ide ďalej, Molčan v Kitzbüheli taktiež

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Hrunčáková napriek problémom ide ďalej, Molčan v Kitzbüheli taktiež
Aktualizované
Alex Molčan prešiel v Kitzbühli cez v rankingu vyššie postaveného Lucu van Asscheho.
Alex Molčan prešiel v Kitzbühli cez v rankingu vyššie postaveného Lucu van Asscheho.TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 31. júla?

22:30 - Marta Kosťuková (21) zdolala na turnaji WTA 500 vo Washingtone Kanaďanku Biancu Andreescuovú (23) 2:6, 6:3, 7:6 a odplatila jej tohtoročnú prehru z Hua Hinu. Vo štvrťfinále sa stretne s druhou nasadenou Caroline Garciovou z Francúzska.

Zostrih zápasu Andreescuová - Kosťuková
Flashscore

21:35 - Maxime Cressy (26) neuspel na svojom 13. z posledných 15 turnajov. Na domácom podujatí ATP 500 vo Washingtone prehral americký tenista s Alexandrom Ševčenkom (22) 3:6, 6:7 aj vinou siedmich dvojchýb a troch nevyužitých setbalov v druhom sete.

20:30 - Program úvodného dňa turnaja Livesport Prague Open nebude kompletný. Posledný večerný duel medzi Luciou Havlíčkovou (18) a šiestou nasadenou Francúzkou Alizé Cornetovou (33) bol pre zlú viditeľnosť prerušený a odohrá sa v utorok.

19:30 - Ľudmila Samsonovová (24) vykročila za obhajobu titulu na turnaji WTA vo Washingtone, kde vlani hladkým víťazstvom odštartovala úspešnú sériu troch triumfov za dva mesiace. Svetová osemnástka zdolala domácu Daniellu Collinsovú (29) bez straty podania 6:1, 6:3.

19:20 - Vo Washingtone sa začala ženská časť US Open Series. Úvodný zápas turnaja, ktorý tento rok postúpil do kategórie WTA 500, sa skončil skrečom. Anastasia Potapovová ukončila súboj za stavu 5:6 šiestej nasadenej Belinde Benčičovej zo Švajčiarska.

Zostrih zápasu Benčičová - Potapovová
Flashscore

19:15 - "Som veľmi šťastná za toto víťazstvo. Maria je skvelá hráčka, poznám ju veľmi dobre z juniorky, odohrali sme spolu veľa zaujímavých zápasov," povedala Cristianová v pozápasovom rozhovore na kurte. 

Pozápasový rozhovor s Cristianovou
Flashscore

19:00 - Marie Bouzková premiérovú rolu v pozícii obhajkyne titulu nezvládla. Na turnaji WTA 250 v pražskej Stromovke, kde pred rokom slávila svoj jediný triumf, prehrala najvyššie nasadená Češka v prvom kole s Jaqueline Cristianovou. S Rumunkou, s ktorou vyhrala predchádzajúce tri duely, prehrala najmä vinou ôsmich stratených podaní po takmer trojhodinovom boji 4:6, 6:4, 4:6.

Zostrih zápasu Bouzková - Cristianová
Flashscore

18:30 - Slováci Lukáš Klein a Norbert Gombos postúpili do druhého kola na challengeri v českom Liberci. Prvý menovaný sfúkol Brazílčana Joaa Reisa da Silvu za 57 minút pomerom 6:1 a 6:2, zatiaľ čo Gombos sa narobil o čosi viac. Proti Talianovi Giovannimu Foniovi potreboval na postup 95 minút i jeden tajbrejk - 7:6 (5), 6:4

17:45 - "Som šťastný za víťazstvo, pretože najmä v prvom sete to bol vyrovnaný zápas. Je dobré, že som získal sebavedomie a postúpil do ďalšieho kola," povedal Báez.

Pozápasový rozhovor s Báezom
Flashscore

17:35 - Sebastian Báez v prvom kole turnaja v Kitzbüheli za 78 minút vyradil 20-ročného Hamada Medjedoviča. Zvíťazil 6:4, 6:2.

Zostrih zápasu Medjedovič - Báez
Flashscore

16:50 - Pablo Carreňo odohral v tejto sezóne len štyri zápasy, naposledy v polovici februára v Rotterdame. Španiel stále nie je fit, na nadchádzajúcom turnaji Masters 1000 v Kanade nebude obhajovať titul a vypadne z prvej stovky svetového rebríčka. V aktuálnom tohtosezónnom mu patrí až šiesta stovka. Na kurty sa nevráti ani na ďalšom podujatí rovnakej kategórie v Cincinnati.

15:55 - Viktória Hrunčáková si skomplikovala postup do druhého kola turnaja Livesport Prague Open. Slovenka v pražskej Stromovke nedopodávala súboj so siedmou nasadenou Wang Sin-jü a minuloročnú semifinalistku zatlačila až v záverečnom tajbrejku. Po víťazstve 3:6, 6:3, 7:6 si zahrá o svoje druhé štvrťfinále na tomto turnaji. Jej súperkou bude lucky loserka Nao Hibinová. 

Zostrih zápasu Hrunčáková - Wang Sin-jü
Flashscore

15:10 - Filip Mišolič dostal rovnako ako vlani divokú kartu na turnaj ATP 250 v Kitzbüheli. Kým pri poslednej účasti sa Rakúšan senzačne dostal až do finále, tento rok vypadol už v prvom kole po prehre 7:5, 4:6, 2:6 s Guidom Andreozzim. Argentínsky kvalifikant si pripísal prvé víťazstvo na významnom podujatí na najvyššom okruhu po štyroch rokoch a o svoje prvé štvrťfinále na tejto úrovni bude bojovať proti nasadenej jednotke a krajanovi Tomásovi Martínovi Etcheverrymu.

13:05 - "Od začiatku som sa chcel sústrediť na každý bod a nerobiť na kurte žiadne bláznivé veci. Chcel som len vyhrať. Taktika bola dobrá," hovoril na kurte víťaz Molčan.

Pozápasový rozhovor s Molčanom
Flashscore

12:50 - Alex Molčan postúpil do 2. kola dvojhry na antukovom turnaji ATP v Kitzbüheli. V úvodnom kole zdolal Francúza Lucu Van Asscheho 6:4, 6:3. Jeho ďalším súperom bude domáci Rakúšan Sebastian Ofner. Slovenský tenista prerušil sériu piatich prehier na antuke a dosiahol prvé víťazstvo od polovice júna. 

Zostrih zápasu Van Assche - Molčan
Flashscore

06:30 - Pondelok bude bohatý na slovenské účasti na rôznych podujatiach. Alex Molčan vyzve od 11:00 v rakúskom Kitzbühli Lucu van Asscheho, pražský Livesport Open uvidí od 12:30 súboj Viktórie Hrunčákovej s Číňankou Wang Sin-jü, zatiaľ čo v inom českom meste, Liberci, by radi na antuke odštartovali svoju cestu za titulom Lukáš Klein a Norbert Gombos

06:00 - Američan Taylor Fritz po štyroch rokoch úspešne zložil finálový reparát v Atlante. Bez toho, aby čelil jedinému brejkbalu, zdolal Austrálčana Aleksandara Vukica 7:5, 6:7 (5), 6:4. Nadviazal tak na svoj februárový triumf v Delray Beach a získal celkovo šiesty titul.