Tennis Tracker: Hrunčáková s Gombosom sú po obratoch stále v hre o Roland Garros

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Hrunčáková s Gombosom sú po obratoch stále v hre o Roland Garros
Aktualizované
Gombos predviedol ukážkový obrat.
Gombos predviedol ukážkový obrat.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 22. mája?

19:15 – Francúzska veteránka Alize Cornetová vypadla na domácom turnaji v Štrasburgu hneď v 1. kole. V troch setoch nestačila na Viktoriu Tomovú a prehrala 6:3, 4:6, 5:7.

Zostrih zápasu Tomova - Cornetová
Flashscore

18:40 - Slovák Norbert Gombos nadviazal na krajanku Hrunčákovú a otočil priebeh súboja v prvom kole kvalifikácie na Roland Garros. V poradí 132. hráč sveta porazil Francúza z ôsmej stovky rebríčka Antoina Ghibauda 6:7 (4), 6:3, 6:1 za dve hodiny a dvanásť minút. Gombos, ktorý figuruje v kvalifikácii ako 23. nasadený hráč, bude čeliť v druhom kole Holanďanovi Jesperovi de Jongovi.

18:10 - Anna-Lena Friedsamová potvrdila úlohu papierovej favoritky na turnaji v Štrasburgu, keď zdolala Číňanku Šuaj Čang dvakrát 6:0. Celý zápas trval iba 49 minút.

Zostrih zápasu Freidsamová - Čangová.
Flashscore

17:00 - Francúzsky tenista Hugo Gaston dostal za nešportové správanie na turnaji v Madride pokutu 133-tisíc eur, čo je viac, ako si tento rok zarobil na prémiách. Tlačová agentúra AFP s odvolaním sa na ATP uviedla, že pokuta bola po jeho následnom odvolaní podmienečne znížená na polovicu.

15:40 - Tereza Martincová naďalej pokračuje v trápení na vrcholnom okruhu. Bývalá 40. hráčka sveta skončila na generálke Roland Garros v Štrasburgu v prvom kole po prehre 2:6, 3:6 s Emmou Navarrovou, čím si zhoršila svoju tohtoročnú bilanciu na podujatiach tejto úrovne na 1:7. Američanka si o svoje prvé štvrťfinále na turnajoch WTA zahrá proti nasadenej osmičke Jil Teichmannovej.

Zostrih súboja Navarrová - Martincová.
Flashscore

14:45 - Organizátori tenisového Roland Garros ponúkajú účastníkom turnaja bezplatný prístup k nástroju, ktorý dokáže filtrovať nenávistné správy na sociálnych sieťach v snahe zabrániť kyberšikane a obťažovaniu. Príspevky na oficiálnych účtoch turnaja a Francúzskej tenisovej federácie budú tiež cenzurované. Hráči môžu služby využívať počas trvania dvojtýždňového turnaja a týždeň po jeho skončení.

14:15 - Viktória Hrunčáková postúpila do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na druhý grandslamový turnaj roka Roland Garros. V úvodnom kole otočila vývoj zápasu s Britkou Sonay Kartalovou, ktorú zdolala 2:6, 7:5, 6:4 za 132 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka prehrávala v druhom sete 1:5, no tento nepriaznivý stav dokázala otočiť. Jej ďalšou súperkou bude domáca hráčka Nina Radovanovicová (565. WTA).

Slovensko bude mať v ženskom singli na druhom podujatí veľkej štvorky minimálne dvojnásobné zastúpenie. Anna Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová sa dostali priamo do hlavnej súťaže, ktorá odštartuje 28. mája, pripomenul Slovenský tenisový zväz.

14:00 - "Dnes to bol od nás oboch dobrý boj. S Diegom to nikdy nebude ľahké, nedá nič zadarmo. Vedel som, že budem bojovať o každý bod až do konca," povedal víťazný Nakašima.

Rozhovor s Nakašimom po postupe.
Flashscore

13:31 - Zápas medzi Diegom Schwartzmanom a talentovaným Brandonom Nakašimom trval celkovo dve hodiny a dve minúty. Američan ho vyhral 7:5, 6:3 a postúpil do ďalšieho kola v Lyone.

Zostrih súboja medzi Nakašimom a Schwartzmanom.
Flashscore

13:15 - Čilský tenista Nicolas Jarry vstupuje do antukového turnaja vo švajčiarskej Ženeve víťazne, keď zdolal Dušana Lajoviča 6:4 a 6:2.

Zostrih súboja medzi Jarrym a Lajovičom.
Flashscore

06:00 - Ak Daniil Medvedev vyhrá prvý set, môžete si staviť, že zápas dotiahne do víťazného konca. Tento rok sa mu to podarilo už 33-krát. V Ríme navyše prvý raz v kariére dokázal vyhrať antukový turnaj.