Tennis Tracker: Titul v Ríme získala po skreči súperky Rybakinová

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Titul v Ríme získala po skreči súperky Rybakinová
Aktualizované
Rybakinová s trofejou za víťazstvo.
Rybakinová s trofejou za víťazstvo.Reuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 20. mája?

1:25 - Titul na antukovom turnaji v Ríme získala Jelena Rybakinová. Vo finále, ktoré pre dážď odštartovalo so štvorhodinovým meškaním, sa napokon Angelina Kalininová vzdala. Wimbledonská šampiónka viedla nad ukrajinskou hráčkou 6:4, 1:0.

22:52 - Súperom Holgera Runeho vo finále bude Daniil Medvedev, ktorý zdolal Gréka Stefanosa Tsitsipasa dvakrát 7:5.

Zostrih zápasu Medvedev - Tsitsipas.
Flashscore

21:20 - Taliansky tenista Matteo Berrettini sa v sobotu odhlásil z antukového turnaja Roland Garros, pretože sa nedokázal zotaviť zo zranenia brucha. Vlani vynechal toto podujatie pre problémy s rukou. Dvadsiaty hráč svetového rebríčka, ktorý utrpel zranenie na aprílovom turnaji Masters v Monte Carle, sa sústredí na návrat v sezóne na trávnatých dvorcoch.

"Nebudem včas pripravený na Paríž, takže môj návrat na turnaje prebehne v Stuttgarte," citovala dvadsaťsedemročného Taliana agentúra AFP. Berrettini je obhajca titulu na podujatí v Stuttgarte, ktoré je na programe od 12. júna.

16:30 - Dánsky tenista Holger Rune postúpil do finále dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Ríme. Siedmy nasadený hráč zdolal v sobotňajšom semifinále štvrtého nasadeného Caspera Ruuda z Nórska v troch setoch 6:7, 6:4 a 6:2. 

Zostrih stretnutia Rune - Ruud.
Flashscore

6:18 - Zatiaľ čo ženská časť turnaja Masters v Ríme už pozná svoje finalistky, mužská časť sa dozvie mená dvoch najlepších tenistov počas soboty. Ako prvé sa do akcie dostane severské duo Holger Rune, Casper Ruud, po nich sa na antuke predstavia Daniil Medvedev a Stefanos Tsitsipas. Podľa stávkových kancelárií by sa malo v ich dueloch viac dariť prvému a poslednému menovanému.