Tennis Tracker: Tsitsipas Monte Carlo neobháji, skončil aj tretí nasadený Medvedev

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Tsitsipas Monte Carlo neobháji, skončil aj tretí nasadený Medvedev

Aktualizované
Fritz si poradil s Tsitsipasom.
Fritz si poradil s Tsitsipasom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 14. apríla?

19:00 - Slovenské tenistky prehrávajú po úvodnom dni kvalifikačného duelu Pohára Billie-Jean Kingovej s Talianskom 0:2. O druhý bod pre hosťujúce farby sa na harde v bratislavskom NTC zaslúžila talianska jednotka Martina Trevisanová, ktorá zdolala Viktóriu Hrunčákovú 7:6 (9), 6:3. V prvom sete nevyužila slovenská dvojka tri setbaly.

18:50 Jannik Sinner si v Monte Carle hladko poradil dvakrát 6:2 s rovnako starým krajanom Lorenzom Musettim, ktorý nedokázal nadviazať na cenný skalp Novaka Djokoviča. Sinner prvýkrát postúpil do semifinále antukového podujatia Masters 1000. Talian v ňom narazí na teenagera Runeho.

Zostrih zápasu Musetti - Sinner
Flashscore

17:05 - "Určite to nebolo jednoduché. Verte mi, že hrať proti Daniilovi je vždy náročné. Je to vlastne premiérovo, čo sme nastúpili v zápase o niečo. Veľakrát sme spolu trénovali. Mám obrovský rešpekt k tomu, čo všetko má za sebou. Nebolo ľahké ho zastaviť, ale som rád, že sa mi to podarilo," hovoril šťastný Rune.

Pozápasový rozhovor s Runem
Flashscore

16:50 - Už vo štvrťfinále sa lúči s antukovým turnajom Masters 1000 v Monte Carle tretí nasadený Rus Daniil Medvedev, ktorý nestačil na šiesteho Holgera Runeho z Dánska v dvoch setoch 3:6, 4:6.

Zostrih zápasu Medvedev - Rune
Flashscore

16:48 - "Je to ťažké hodnotiť, nehrala som optimálne. Súperka hrala veľmi dobre, agresívne. Nevedela som sa dostať do výmen. Snažila som sa ju trochu dostať do pohybu, aby bola pod tlakom, ale nepodarilo sa mi to. Nedokázala som jej vzdorovať tak, ako som si predstavovala. Bolo to o tom, či jej to bude padať do kurtu, alebo nie. Musím uznať, že Camila bola dnes lepšia hráčka a zvíťazila zaslúžene," uviedla po prehre Schmiedlová.

16:45 - Slovenské tenistky prehrávajú v kvalifikačnom dueli Pohára Billie-Jean Kingovej s Talianskom 0:1. O úvodný bod pre hosťujúce farby sa na harde v bratislavskom NTC postarala Camila Giorgiová, ktorá zdolala slovenskú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú hladko 6:2, 6:3. V druhom singli nastúpili proti sebe Viktória Hrunčáková a Martina Trevisanová. Viac informácií o priebehu.

15:20 - "Myslím, že moja hra bola dnes na vysokej úrovni. Odohral som naozaj výborný zápas. Poraziť Stefanosa na tomto turnaji je... ani neviem nájsť správne slovíčko, ako veľa to pre mňa znamená. Dodalo mi to veľa sebavedomia," uviedol Fritz po víťaznom dueli.

Pozápasový rozhovor s Fritzom
Flashscore

14:40 Stefanos Tsitsipas antukový turnaj Masters 1000 v Monte Carle tretí rok po sebe neovládne. Grécky tenista končí už vo štvrťfinále na rakete Taylora Fritza, ktorému podľahol 2:6, 4:6. V treťom vzájomnom súboji si pripísal prvú prehru. Američan nadviazal na skalpy Wawrinku a Lehečku. Postúpil do svojho najväčšieho semifinále na antuke, v ktorom vyzve Rubľova.

Zostrih zápasu Tsitsipas – Fritz
Flashscore

14:00 Andrej Rubľov zdolal na antukovom Masters 1000 v Monte Carle 6:1, 7:6 Nemca Jana-Lennarda Struffa a ako prvý postúpil do semifinále. O vyrovnanie svojho predvlaňajšieho maxima si zahrá s Fritzom.

Zostrih zápasu Rubľov – Struff
Flashscore

11:30Rafael Nadal nie je po zranení bedrového kĺbu stále pripravený na návrat do turnajového kolotča. Španiel sa v piatok odhlásil z domáceho antukového podujatia ATP 500 Barcelona, kde mal budúci týždeň útočiť na celkovo trinásty triumf. Viac si môžete prečítať tu.

11:00 – Nemecký tenista Alexander Zverev sa po štvrtkovej prehre v osemfinále turnaja v Monter Carle poriadne hneval na svojho premožiteľa Daniila Medvedeva. Rusa oznažil za jedného z najmenej férových hráčov na svete. Narážal predovšetkým na dve kontroverzné situácie. V druhom sete za stavu 4:4 Medvedev dvomi dvojchybami pomohol Zverevovi k brejku a pri odchode na lavičku bez akéhokoľvek dôvodu odložil tyčku, ktorá podopierala sieť, na zem. Napomenutie od rozhodcu nedostal.

01:00 - Daniil Medvedev v Monte Carle konečne prelomil svoj nelichotivý rekord na antuke. Po víťazstve nad Alexandrom Zverevom 3:6, 7:5, 7:6 zdolal na tomto povrchu hráča z TOP 20 prvýkrát od apríla 2019. Vtedy dokázal pokoriť Japonca Nišikoriho.

Zostrih zápasu Medvedev - Zverev
Flashscore