Tennis Tracker: Tsitsipasovi sa otvorila cesta za hetrikom, postúpil aj Zverev

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Tsitsipasovi sa otvorila cesta za hetrikom, postúpil aj Zverev

Grécky tenista nemusel odohrať ani jeden set.
Grécky tenista nemusel odohrať ani jeden set.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 12. apríla?

18:45 - Uspel aj Nór Casper Ruud, ktorý v pozícii turnajovej štvorky zdolal Botica Van de Zandschulpa z Holandska 7:5, 7:6 (1). Daniil Medvedev porazil Lorenza Sonega 6:3, 6:2. Američan Taylor Fritz pokoril Stana Wawrinku zo Švajčiarska 7:6, 6:2.

13:10 - Alexander Zverev zdolal v Monte Carle Roberta Bautistu-Aguta 6:4, 6:4. Bol to jeho prvý antukový turnaj od zranenia na minuloročnom French Open. Španiela zdolal piatykrát v rade a pri šiestom štarte po sebe v tomto dejisku postúpil do osemfinále. Tam sa stretne buď s Daniilom Medvedevom, alebo Lorenzom Sonegom.

Zostrih zápasu Zverev - Bautista-Agut
Flashscore

12:27 - Devätnásty hráč rebríčka ATP Alex De Minaur z Austrálie nečakane prehral v druhom kole turnaja Masters v Monte Carle so svetovou stovkou a nemeckým kvalifikantom Janom-Lennardom Struffom 3:6 a 2:6.

8:30 - Po utorňajšom hladkom víťazstve Novaka Djokoviča na turnaji Masters v Monte Carle sa so srbským tenistom prišiel stretnúť britský jazdec formuly 1 George Russell. Svetová jednotka v krátkom rozhovore jazdcovi Mercedesu povedala, že hoci zápas dopadol dobre, vždy vo svojej hre vidí niečo, čo treba zlepšiť.

6:05 - Dvojnásobný obhajca titulu Stefanos Tsitsipas sa na začiatku turnaja Masters v Monte Carle príliš nenarobil. S Benjaminom Bonzim odohral iba päť gemov a keď viedol 4:1, Francúz sa vzdal. Druhý nasadený Grék sa v osemfinále stretne s víťazom duelu Jarry - Popyrin.